Gb Whatsapp nedir?

Güncelleme Tarihi:

Gb Whatsapp nedir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 10:24

Gb Whatsapp nedir? İşte son zamanlarda büyük merak uyandıran Gb Whatsapp ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Gb Whatsapp kullanıcılarına normal Whatsapp'de bulunmayan olanaklar sunar. Bunların arasında; farklı temelar ekleme, çevrimiçi statüsünü gizlemek gibi birçok olanak var. Peki nedir bu Gb Whatsapp? Gb Whatsapp, orijinal Whatsapp'ın yasakladığı bir sürümdür. Kullananlara yüksek oranda gizlilik sunar, fakat yasaklı bir uygulama olmasından kaynaklı Whatsapp tarafından 1 gün veya 1 hafta süreyle cezalandırılabilir.

Gb Whatsapp uygulamasıyla çevrimiçi olduğunuzu sizden başkası bilmeyecek! Özelliği aktif etmeniz durumunda WhatsApp'e girseniz bile insanlar sizin çevrimiçi olduğunuzu göremez. Bu özelliği saat kaçta aktif ettiyseniz, en son o saatte Whatsapp'e girdi olarak görüleceksiniz. Diğer bir avantajı ise WhatsDog ve benzer uygulamalar tarafından takip edilmemenizi sağlar. Özelliği aktifleştirmek için ; Gb Whatsapp uygulamasını açın, sağ üst köşedeki üç nokta ikonuna dokunun, daha sonra ise "Privacy" linkinden "Hide Online Status"ı seçin.

Haberin Devamı

Gb Whatsapp nedir

Diğer bir Gb Whatsapp özelliği ise çift tik kapatma. Bu özellikle birlikte, insanların attığı mesajlar size iletilse bile, onlara çift tik yerine tek tik görünecek ve mesajarın iletilmediğini düşünecekler. Bu özelliğin olumsuz yanı, mesajlar size vaktinde ulaşmayabilir, o yüzden dikkatli olmanızda yarar var. Özelliğe; sağ üst köşedeki üç nokta, Privacy > Second Tick adımlarından ulaşabilirsiniz.Uygulama ile "yazıyor..." ibaresini de ortadan kaldırmanız mümkün. Yanlışlıkla ekrana dokunup karşı tarafı ümitlendirenlerdenseniz, bu özellik tam size göre.

Diğer bir sevilen özellik ise tema değiştirme avantajı. Bu seçenek ile Gb Whatsapp kullanan kişilerin yapmış olduğu temaları telefonunuza indirerek tema olarak kullanabilirsiniz. Hoşunuza giden temaları indirmek için "Apply" seçeneğine dokunmanız ve daha sonrasında Gb Whatsapp uygulamasını yeniden başlatmanız yeterli olacaktır. Temayı silmek içinse Gb Settings > More > Clear adımlarını takip edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!