Far Cry Primal ile mağarada bir gece

Güncelleme Tarihi:

Far Cry Primal ile mağarada bir gece
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 09:41

Ubisoft'un sevilen serisinin yeni oyunu ateşli silahlara veda etmesi kadar ilginç etkinlikleri ile de gündemde.

 Far Cry ile ilk defa 2004 yılında, Türk oyun yapımcısı Crytek'in muhteşem eseri olarak tanıştık. Gemiden dışarı adım attığınız ve inanılmaz grafikler ile göz göze geldiğiniz o ilk anı kim unutabilir ki? İlk oyunun ardından oyunun isim hakları Ubisoft'a geçerken "Yerli Kardeşler" ve Crytek'de yoluna Crysis ismi altında bir o kadar muhteşem oyunlar üreterek devam etti.

Far Cry Primal ile mağarada bir gece


Özellikle serinin üçüncü oyunu ile FPS oyunlarını daha önce hiç çıkmadığı kadar yükseğe taşıyan, mükemmelliğin sınırlarında dolaşan Far Cry serisi bu defa tarih öncesine gidiyor bilindiği gibi ve ateşli silahlara kısa bir ara verecek. Oyun hakkında halen çok fazla detay paylaşılmış değil ancak etkinlikleri epey ses getirdi denilebilir.

Buna göre Ubisoft, Twitter üzerinden düzenleyeceği Cavebnb temalı bir yarışma ile kazanan bir kişiye dağın yamacındaki bir mağarada bir gece geçirme şansı (!) verecek. Mağaranın yeri ve şartları açıklanmıyor ama katılmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Twitter hesabınızdan 'farcrygame' sayfasına #cavebnb hashtagi ile birlikte neden yarışmanın kazananının siz olmanız gerektiğini yazmak, bu kadar basit.

Ne düşünüyorsunuz bilmiyoruz ama fikri bile ürperti verici, yine de katılıma bakılırsa oldukça ilgi görüyor.

Ubisoft'un yayımladığı mağarayı gösteren Cavebnb adlı fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!