Fallout: New Vegas Hileleri - Fallout: New Vegas Hile Kodları 2022

Güncelleme Tarihi:

Fallout: New Vegas Hileleri - Fallout: New Vegas Hile Kodları 2022
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 19:49

Fallout New Vegas, Fallout serisindeki popüler bir oyundur. Aynısı, Xbox One, PS4, vb. dahil olmak üzere çok sayıda oyun konsolu ve PC için mevcuttur. Oyunu çevrimdışı modda oynuyorsanız, bir seviyeyi hızlı bir şekilde atlamak için konsol komutlarını ve hile kodlarını kullanma seçeneğiniz vardır. Peki, bu kodlar nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Oyun sırasında, bir noktada, oyun çok zor gelebilir ve aynı nedenden dolayı oyunu tamamlayamayabilirsiniz. Fallout New Vegas konsol komutları ve hile kodlarının devreye girdiği yer burasıdır.

Fallout: New Vegas Hileleri

Fallout New Vegas konsol komutları, oyununuzun kamerasını ve görsellerini değiştirmenin basit bir yoludur. Dikkat etmeniz gereken tek şey, hata yaparak tasarrufunuzu bozma ihtimalinizdir. Komutlardan bazıları, zamanın hızını değiştirmenize veya UFO kam hareket hızını kırpmadan değiştirmenize izin verecektir. Fallout New Vegas'taki görselleri değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki Fallout New Vegas konsol komutlarını kullanabilirsiniz:

Tilde olarak da bilinen backquote tuşu, Fallout New Vegas'taki en önemli konsol komutudur. Bunu kullanmak, kameranın hızını düzenlemenize ve düşmanları izlemenizi kolaylaştıracaktır. Ancak, aşırıya kaçmamaya dikkat edin, aksi takdirde tasarrufunuz bozulur. Backquote komutunu kullanarak oyundaki zamanın hızını değiştirebilir ve UFO'nun hızını kırpmadan kontrol edebilirsiniz.

Fallout: New Vegas'ın en iyi yanlarından biri, çeşitli oyun konsolu komutlarını tercihlerinize göre değiştirebilmenizdir. Bilgisayarınıza Güç Zırhı eklemek, oyununuzu daha keyifli hale getirirken, Silahları Onarmak, silahınızın sağlığını maksimum değerine döndürür. player.addreputation komutu, ulusunuza itibar katacaktır. Bu önemlidir çünkü Fallout: New Vegas'ta yalnızca bir grup itibarına sahip olabilirsiniz.

Düşmanları ve eşyaları ortaya çıkarmak için olanlar gibi başka kullanışlı Fallout New Vegas konsol komutları da var. Bu kodlar sınırsız can, sınırsız cephane ve tek vuruşta öldürmeye sahip olmanızı sağlar. Karakterinizin hızını ve hasarını artırmak veya diğer teknoloji meraklılarına reklam vermek için bunları kullanabilirsiniz. Ancak bu komutların sadece PC'ler için geçerli olduğunu ve su ile desteklendiğini bilmelisiniz.

Fallout: New Vegas, Gamebryo motoruna dayalı bir oyundur. Çeşitli oyun işlevlerini değiştirmenize izin veren bir konsol var. Bu, yeni öğeler eklemeyi ve nesnelerin boyutunu değiştirmeyi içerir. Konsol Komutlarını kullanarak NPC'lerin davranışını da değiştirebilirsiniz. Fallout: New Vegas konsolu için birkaç uzantı mevcut. Bunlardan bazıları oyuncuya sınırsız sağlık ve cephane, yenilmezlik ve yüksek hız katmaktadır.

Fallout: New Vegas hile kodları 2022

Konsol komutları, özellikle zor bir oturumdan sonra oyununuzu sıfırlamak için kullanışlıdır. Yapay zekayı etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak, yeni silahlar donatmak ve çok daha fazlasını yapmak için bunları kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

player.placeatme 69EE6: Tüm silahlar için mühimmat için cephane eşya kutusunu etkinleştirir.

Haberin Devamı

player.setweaponhealthperc #: Silahı onarır ve karakterin sağlığını geri kazandırır.

addspecialpoints #: Oynayan karakterin benzersiz noktalarını değiştirir.

player.placeatme 8F7B9: Tam cephaneli tüm silahlar için hile kodudur.

player.rewardxp #: RewardXP puanlarını seçilen sayıya değiştirir.

RewardKarma #: Ödül Karma puanlarını değiştirir.

player.addperk (perkcode): Seçili Avantajı etkinleştirmek için avantaj kodu değerini uygun avantaj koduyla değiştirir.

player.additem 001465A6 1: Oyunda Mega Tabancayı etkinleştirir.

setpccanusepowerarmor 1: Güç Zırhını Etkinleştirir.


Fallout New Vegas'taki konsol komutları birçok kullanışlı özelliğe sahiptir. Oyuncuların davranışlarını manipüle etmek, düşmanlarınıza saldırmak ve karakterinizin görünümünü değiştirmek için bunları kullanabilirsiniz. Bunları envanterinizi yönetmek için de kullanabilirsiniz. Oyun dünyasını keşfederken çok faydalı olabileceklerini göreceksiniz! Bu faydalı ipuçları ve püf noktaları, oyun deneyiminizi geliştirmenize ve bundan daha fazlasını elde etmenize yardımcı olabilir.

Görsellerinizi ve kameranızı değiştirmek için konsol komutlarını kullanabilirsiniz. Bunlar oyundaki zamanın hızını değiştirecek. Ayrıca hataları düzeltmenize ve oyunu kazanmanıza yardımcı olurlar. Doğru anahtarları kullanmanız gerektiğini ve save'inizi bozmamanız gerektiğini unutmayın. Ayrıca deneyebileceğiniz birçok faydalı hile ve püf noktası vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!