Euro Truck Simulator 2'de Dil Nasıl Değiştirilir? Ets 2'de Dil Değiştirme Ayarları

Güncelleme Tarihi:

Euro Truck Simulator 2de Dil Nasıl Değiştirilir Ets 2de Dil Değiştirme Ayarları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:21

Euro Truck Simulator 2 oldukça fazla oynanılan oyunlardan birisi olarak bilinmektedir. Özellikle oyunu oynayan kişiler tarafından dil değiştirmenin ne şekilde yapıldığı öğrenilmek istenmektedir. Bu yüzden Euro Truck Simulator 2'de dil değiştirme işleminin ne şekilde yazıldığını öğrenerek kolaylıkla yapabilirsiniz. Euro Truck Simulator 2'de dil nasıl değiştirilir? ETS 2'de dil değiştirme ayarları nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Euro Truck Simulator 2, bir kamyon simülasyonu oyunu olarak bilinmektedir. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı modlarda oynanabilme imkanı sunan bir oyun olduğunu söylemek mümkündür.

Euro Truck Simulator 2'de Dil Nasıl Değiştirilir?

Oyunu oynayan kişiler tarafından en fazla araştırılan ayarlardan birisi de dil değişikliğinin ne şekilde yapıldığı olarak ifade edilebilir. Dil değiştirmek için öncelikli olarak oyunun arayüzünün açılması gerekmektedir. Arayüzünde bulunan seçenekler butonuna basılması gerekmektedir. Tıkladıktan sonra ise karşınıza çıkan pencerede oynanış seçeneğine basılması gerekmektedir. Tıkladıktan sonra ise açılan ekranda dil yazan kısmın işaretlenmesi gerekmektedir.

ETS 2'de Dil Değiştirme Ayarları

Dil değiştirmek için öncelikli olarak oyunun arayüzüne girilir. Ardından seçenekler butonuna basılır. Çıkan ekranda oynanış seçeneği işaretlenmelidir. Son olarak ise dil yazan kısım işaretlenir. Dil kısmına basıldıktan sonra ise açılan ekranda Türkçe veya İngilizce şeklinde seçenekler yer almaktadır. Yazan dilin üzerine tıkladıktan sonra ise seçebileceğiniz dillerin listesini görebilirsiniz. Seçtiğiniz dilin üzerine bastıktan sonra oyunun dili otomatik olarak değişecektir.

Euro Truck Simulator 2 oyununu oynayan kişiler dil değişimini nasıl yapacağını araştırmak istemektedir. Aslında bu oldukça kolay bir şekilde yapılabilen bir işlem olarak ifade edilebilir. Ayarlar kısmına girerek dil seçimini yapabilir ve oyunda geçerli hale getirebilirsiniz. Seçim yaptıktan sonra yaptığınız dil seçimi tüm oyunda geçerli hale gelecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!