ESET’ten Bahar Kampanyası

Güncelleme Tarihi:

ESET’ten Bahar Kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2010 16:57

ESET, 1 yıllık anti-virüs paketlerinden birini alanın lisans süresini 6 ay daha uzatacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından NOD32’yi geliştiren yazılım kuruluşu ESET, bahar kampanyasıyla bireysel kullanıcılara önemli bir fırsat sunuyor. Bir yıllık ESET antivirüs ürünü alıp, 1 - 30 Nisan 2010 tarihleri arasında aktivasyonunu gerçekleştiren herkesin lisansı ücretsiz olarak 6 ay uzatılıyor. Böylece ürün 12 ay değil 18 ay boyunca kullanılıyor.

Sezgisel tarama özelliği ThreatSense ile antivirüs sektörüne farklı ve proaktif bir yaklaşım getiren ESET, 2010 ilkbaharından başlayıp, 2011 sonbaharına kadar geçen 1,5 yılı güvenlik içinde geçirmek isteyenlere cazip bir fırsat sunuyor.

ESET NOD32 Antivirus 4 ve ESET Smart Security 4’ün bireysel versiyonlarını alarak,  aktivasyonlarını 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirenler, 12 değil 18 ay boyunca zararlı yazılımlardan korunma fırsatına sahip oluyor. ESET, bu kampanyası ile kullanıcılara hem güvenlik hem maliyet hem de zaman avantajı sunuyor.

Haberin Devamı

Bugün tüm dünyada 90 milyon kişi tarafından kullanılan ESET antivirüs ürünleri, Türkiye’de ve dünyada, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen bilgisayar güvenlik çözümlerinin başında geliyor.

ESET NOD32 Antivirus 4
ThreatSense motoru üzerine kurulu ESET NOD32 Antivirus 4; virüs, trojan, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve diğer internet tabanlı tehditlere karşı koruma sağlıyor. ESET NOD32 Antivirus en az sistem kaynağı ile en üstün korumayı sunuyor.

ESET Smart Security 4
Kullanıcılara son-nokta koruması sağlayan tam anlamıyla entegre bir malware çözümü.  Güçlü ThreatSense® motoruna sahip ESET NOD32 Antivirus ile özel üretim güvenlik duvarı ve anti-spam filtresini bütünleştiren ESET Smart Security 4, internet kaynaklı tehditleri engellemek amacı ile sürekli uyanık durumda.

ESET ürünlerinin avantajları
• Çok katmanlı proaktif koruma
• Tüm dünyadaki yeni ve bilinmeyen tehditleri tespit edebilen ThreatSense® akıllı sezgisel tarama özelliği
• Minimum false-positive (hatalı tespit) ile maksimum tespit
• Piyasadaki en az sistem kaynağı tüketimi
• Hızlı dosya taraması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!