Epic Games ücretsiz oyunlar listesine popüler oyunu da ekledi! Son tarih 8 Eylül 2022!

Güncelleme Tarihi:

Epic Games ücretsiz oyunlar listesine popüler oyunu da ekledi Son tarih 8 Eylül 2022
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 16:27

Epic Games ücretsiz oyunlar listesine yeni yapımlar eklenmeye devam ediliyor. Belirli periyodlarla bazı oyunları ücretsiz olarak sistemine ekleyen Epic Games, bu kez 3 farklı oyunla oyunseverlerin karşısına çıktı. Popüler oyun Tomb Raider da bu oyunlar arasında yerini aldı. İşte, Epic Games ücretsiz oyunlar arasında yer alan yapımlar

Haberin Devamı

Epic Games'in bu hafta yer alan ücretsiz oyunlar listesine yeni yapımlar eklendi. 8 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacak olan ücretsiz oyunlar kütüphaneye dahil edilip sonra da indirilebilecek. Bu oyunlar, Knockout City, Shadow of the Tomb Raider, Submerged: Hidden Depths olacak. 

SHADOW OF THE TOMB RAİDER: DEFİNİTİVE EDİTİON KONUSU

Lara Croft dünyayı Maya kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışırken, kaderinde yazılı olan Tomb Raider'a dönüşmeli.
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition'da, kaderinde yazılı olan Tomb Raider'a dönüştürülen Lara'nın başlangıç hikâyesinin son bölümünü deneyimle. Ana oyun ve yedi DLC meydan okuma zindanının yanı sıra tüm indirilebilir silahları, kıyafetleri ve becerileri birleştiren Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Lara'nın dönüm noktasını deneyimlemenin en iyi yolu.

Haberin Devamı

KNOCKOUT CİTY KONUSU

Yakantopta üstünlük kurmak için topu atın, yakalayın, kaçın ve müdahale edin!

Yepyeni bir YAKANTOP deneyiminde olağanüstü eğlenceye ve kıyasıya rekabete hazır olun.

Knockout City artık Oynaması Ücretsiz ve her yerdeki kapışmacıları heyecanlı, kesintisiz bir yakantop aksiyonuna davet ediyor.

 

SUBMERGED: HİDDEN DEPTHS KONUSU

Boğulmakta olan bir şehir, dalgaların üzerinde inatla duran gökdelenlerin dağılmakta olan tepeleri. Artık esrarengiz yaratıkların yaşadığı terk edilmiş köyler. Ve kabaran okyanusun altında acılı, öfkeli bir varlık beklemekte.

Submerged: Hidden Depths güzel bir dünyanın batık harabelerinde geçen, savaş içermeyen bir üçüncü şahıs "rahatlama" macera oyunudur. Biri iyilik için kullanmak istediği gizemli bir güçle lanetlenmiş, diğeri ise bu gücün onları ayırmasına izin vermemeye kararlı olan Miku ve Taku'nun rolünü üstlen.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!