En ünlü basketbolcular buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

En ünlü basketbolcular buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 15:39

15 efsane NBA takımı ve tarihin en ünlü oyuncuları “NBA’in En İyileri” modunda buluşuyor.

Haberin Devamı

2K Sports bugün ünlü NBA video oyun simülasyonu serisinin yeni oyunu olan NBA 2K12’deki yeni “NBA’in En İyileri” modunu duyurdu. “NBA’in En İyileri” modunda oyuncular 15 efsane NBA takımı ve aralarında Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar ve Julies “Dr. J” Erving’in de bulunduğu basketbol yıldızları ile profesyonel basketbolun en ünlü rekabetlerini canlandırabilecekler.
 
NBA 2K serisinin NBA kültürünün vazgeçilmez bir parçası haline geldiğinin ve artık oyuncularımız NBA’in zengin tarihindeki efsane takımları ve sporcuları da kontrol edebileceklerini belirten 2K Sports Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jason Argent, “NBA 2K12 “NBA’in En İyileri” modu ile oyunculara basketbol tarihinin en iyilerinin kimler olduğunu kanıtlama imkanını verecek” diye konuştu.
 
Oyuncular Larry Bird’ü Julius Erving’in efsanevi hücum oyununa karşı kullanabilecekler veya Magic Johnson ve Los Angeles Lakers’ın “Showtime” hücum oyununu Michael Jordan ve Chicago Bulls’un karşısına çıkarıp hangi ikonik takım veya efsane oyuncuların ağır basacağını görebilecekler. Basketbol tarihinin en unutulmaz rekabetlerini ekrana yansıtacak olan NBA 2K12, bu rekabetleri yaratan takım ve kahramanları onurlandırmayı da ihmal etmiyor – oyuncular bu efsanevi sporcu ve takımları açarak günümüz takımlarına karşı da maçlar yapabilecekler.
 
Son olarak, basketbol taraftarları arasında geçmiş veya günümüzdeki hangi takımın en iyi olduğuna dair tartışma NBA 2K12 kortlarında son bulacak. “NBA’in En İyileri” modunda oyuncular Jordan’lı Bulls’u Miami Heat’in LeBron James, Dwyane Wade ve Chris Bosh’tan oluşan “Büyük Üçlü”süne karşı oynatabilecek; Bird’lü Celtics ile Kobe Bryant ve Pau Gasol’lu Lakers’a karşı oynayabilecek veya Kareem Abdul-Jabbar’lı Lakers’ı Dwight Howard’lı Orlando Magic ile karşı karşıya getirebilecekler.
 
NBA 2K12 Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi, Wii sistemi, PSP (PlayStation Portable) sistemi veWindows PC için 7 Ekim 2011’de piyasaya çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!