Efsane Cuma kampanyasına o da katıldı

Güncelleme Tarihi:

Efsane Cuma kampanyasına o da katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 12:36

Teknoloji markaları birbiri ardına Efsane Cuma kampanyalarına katılıyor. Sony'nin oyun fiyatlarında yaptığı Black Friday indirimi sonrası benzer bir hareket de teknoloji şirketi Anker'den geldi.

Haberin Devamı

Sony'nin oyun fiyatlarını düşürmesiyle birlikte Amazon.com.tr, LG ve hatta Apple Efsane Cuma kampanyalarını bir bir duruyor. Black Friday'de (Efsane Cuma) mağazalar ve internet siteleri kullanıcılarına hatırı sayılır indirim kampanyaları sunuyor. Black Friday kapsamında Türkiye’de de pek çok site indirim kampanyası başlattı. Bunlardan biri de Hepsiburada oldu.

Şirketin Efsane Cuma indirimleri başlıyor. Efsane Cuma kapsamında akıllı telefonlarda indirim yapan şirketin müşterileri bu kapsamda teknoloji üreticisi Anker'in aksesuarlarını da indirimlerle alabilecek. Peki Anker'in hangi ürünleri sitede yer alıyor? Tek dolumla defalarca kez şarj etme imkanı sunan güç bankalarından biri olan Anker PowerCore 20000 taşınabilir şarj cihazı, sade tasarımıyla rahatça taşınabiliyor.

Haberin Devamı

Zolo Liberty+ gürültü önleyici Bluetooth kulaklıklar, 48 saate varan dinleme süresi ve grafen ile geliştirilmiş sesiyle dikkat çekiyor. Anker Soundbuds Slim kablosuz spor kulaklığı, IPX4 koruma derecesiyle terlemeden etkilenmediğinden egzersiz boyunca kullanıcılar sorun yaşamıyor. Ürün, 90 dakikalık şarj sonrası 7 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi sunuyor.

Beat-Driven ışık şovu ve stereo sesin yanı sıra IPX7 suya dayanıklılık derecelendirmesine sahip olan Anker SoundCore Flare Bluetooth hoparlör, yine müziğini yanında isteyenler için daha kompakt bir tasarımla, 15 saat çalma süresine sahip, IPX7 sertifikalı Anker SoundCore Mini 2 Bluetooth hoparlör diğer dikkat çeken ürünlerden sadece birkaçı. 

Şirketin "akıllı süpürgesi" Eufy Robovac 11, gelişmiş sensörleri, HEPA filtresi ile ev ve ofis temizliğini otomatik hale getiriyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!