Effie Awards'dan iki ödül

Güncelleme Tarihi:

Effie Awardsdan iki ödül
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 17, 2011 10:28

Effie Awards'dan Vodafone Türkiye'ye Bilgi Teknolojileri kategorisinde iki ödül geldi.

Haberin Devamı

25 yıllık bir küresel tecrübeyi temsil etmesinin yanı sıra, yerel değerleri de dikkate alacak şekilde reklam ve tanıtım çalışmaları yürüten Vodafone’a bu alanda iki ödül daha geldi. Daha önce de Mixx Awards kapsamında kazandığı üç ödülle yarışmanın Avrupa etabı Mixx Europe’a katılmaya hak kazanan Vodafone Türkiye, Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Effie Worldwide’ın birlikte düzenledikleri Effie Reklam Etkinliği Ödülleri’nde iki ödül birden aldı.

Finale kalan 127 kampanya arasından sıyrılan "Vodafone'da Fark Var" ve "Kapsama" kampanyaları Bilişim Teknolojileri kategorisinde ödüle layık görüldü. Team Red ve Zarakol işbirliği ile gerçekleştirilen "Vodafone'da Fark Var" kampanyası Altın Effie alırken; Team Red, OMD, C-Section ve Red Unit işbirliği ile yürütülen "Kapsama" Kampanyası ise Bronz Effie kazandı.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt ÅŸunları söyledi:  “Dünyanın en deÄŸerli telekomünikasyon markası olarak, global tecrübemizden edindiÄŸimiz bilgi birikimini faaliyette bulunduÄŸumuz pazarlara aktarıyoruz. Effie Awards’dan aldığımız iki ödül ‘Global düşünen ama kalbi yerel atan’ bir markanın pazarlama ekibi olarak bizleri gururlandırdı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!