E-Nabız'da Boy Ve Kilo Bilgisi Nasıl Değiştirilir? E-Nabız Boy Ve Kilo Değiştirme İşlemi

Güncelleme Tarihi:

E-Nabızda Boy Ve Kilo Bilgisi Nasıl Değiştirilir E-Nabız Boy Ve Kilo Değiştirme İşlemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:19

Son dönemlerde en çok merak edilen konular içerisinde e-nabız üzerinden boy ve kilosunu nasıl değiştirileceği geliyor. Bunu güncellemek isteyen pek çok kişi internet üzerinden bilgi almaya çalışmaktadır. Peki, E-Nabız'da boy ve kilo bilgisi nasıl değiştirilir? E-Nabız boy ve kilo değiştirme işlemi hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Aslına bakılırsa farklı platformları kullanmak suretiyle boy ve kilo değişikliği yapmak mümkündür. Böylece kişi kendi boy ve kilosunu değiştirmek suretiyle sağlık bilgilerini güncelleme şansını elde edebilir. Bunu sağlamak için ise e-nabız ile birlikte aynı zamanda E-devlet'i kullanma imkanı bulunuyor.

E-Nabız'da Boy ve Kilo Bilgisi Nasıl Değiştirilir?

E-nabız üzerinden giriş yapmak suretiyle boy ve kilo bilgisi kolay bir şekilde değiştirilir. Bu konuda gerekli adımları eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlamak gerekmektedir.

- Öncelikle kişisel şifre üzerinden e-nabız sistemine girmek gerekir.
- Daha sonra kişi burada kendi profil bölümüne bağlantı kurar.
- Burada kişi karşısına çıkan kısımda boy ve kilo bilgisini günceller.
- Ardından düzenli seçeneği ile beraber değiştir kısmına basılarak işlem tamamlanır.

Yukarıda verilen uygulama ile beraber e nabız üzerinden kolayca boy ve kilo bilgisi değişikliği gerçekleştirmek mümkün. Özellikle sağlık konusunda bazı durumları takip eden kişiler için bu durum önemli bir yere sahiptir. Bunu e-nabız üzerinden aşamalı olarak kişi kendi profil doğrusunda kolayca gerçekleştirebilir.

E-Nabız Boy ve Kilo Değiştirme İşlemi

Günümüzde artık herkesin e-nabız üzerinden kendi profili bulunuyor. Bu profil içerisinde gerekli olan sağlık bilgisi bireysel olarak yer alır. Kişi kendi profiline giriş yaptıktan sonra bu bölümde boy ve kilo kısmı ana sayfada yer alır. Düzenli kısmına bastıktan sonra kişi gerekli olan boy ve kilo bilgisini güncel hale getirir. Hemen arkasını değiştirip butonu ile beraber bu işlem son bulur. Böylece kişi kendi e nabız sistemi doğrultusunda boy ve kilo güncellemesinin kolay bir şekilde gerçekleştirir.

E-Nabız Boy ve Kilo Değişimi Nereden Yapılır?

Boy ve kilo değişimi e-nabız üzerinden bireysel profile giriş yapmak suretiyle kolayca gerçekleşir. Aynı zamanda bu uygulama e-devlet üzerinden de yapılabilir. Yani kişi E-devlet'e yine kendi şifresi üzerinden bağlantı kurar. Hemen arkasından bu bölümden e-nabız sistemine geçiş yapar. Böylece geriye yukarıda verilen aşamaları eksiksiz bir şekilde tamamlamak kalıyor. Hiçbir zorluk yaşamadan kısa süre içerisinde kişi kendi menüsü üzerinden boy ve kilo değişikliğini gerçekleştirir. Aynı zamanda bu güncelleme kişi ne zaman isterse yapma hakkı veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!