Discord Arka Planı Nasıl Değiştirilir? Discord Arka Plan Değiştirme (2022)

Güncelleme Tarihi:

Discord Arka Planı Nasıl Değiştirilir Discord Arka Plan Değiştirme (2022)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:12

Çoğu kullanıcı, Discord'un kullanıcı arayüzünün ve tasarımının basit, sezgisel ve göze hoş gelmediği konusunda hemfikirdir. Ancak, varsayılan olarak Discord, açık temasını/arka planını kullanacak şekilde ayarlanmıştır. Discord arka planı nasıl değiştirilir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Discord'un görsellerini özgürce özelleştirmenize veya benzersiz bir arka plan görüntüsü eklemenize izin veren hiçbir özellik yoktur.

Discord Arka Planı Nasıl Değiştirilir?

Discord, oyuncular ve diğer PC kullanıcıları arasında çok iyi bilinen bir iletişim platformudur. Çoğu kullanıcı yalnızca karanlık mod Discord deneyimine sahiptir. Bazıları, ayarlarda bir ışık modunun da bulunduğunu bilmiyor olabilir. Discord için farklı temalara sahip arka planlar ve farklı renkler kullanan bazı kullanıcılar da var. Birçok kullanıcı Discord uygulamasında böyle bir seçenek yokken bunun nasıl mümkün olduğunu merak ediyor. Bu yazıda, Discord arka planını ve diğer birçok şeyi kolayca değiştirebileceğiniz yöntemleri göstereceğiz.

En yaygın yöntem, Discord'un varsayılan koyu ve açık temalarını değiştirmek olacaktır. Varsayılan olarak, Discord'u ilk kurduğunuzda karanlık modu alırsınız. Ancak, aşağıdaki adımları izleyerek her zaman Discord'un kullanıcı ayarlarından bunu değiştirebilirsiniz;

Haberin Devamı

Açmak için Discord uygulama kısayoluna çift tıklayın,

Sol alt köşedeki Kullanıcı Ayarları simgesine tıklayın,

Şimdi Uygulama Ayarları altındaki sol bölmedeki Görünüm seçeneğine tıklayın,

Artık Karanlık, Açık veya Bilgisayarla Senkronize Et'i seçebilirsiniz.

Discord Arka Plan Değiştirme (2022)

Discord arka planı değiştirmek için BetterDiscord uzantısını kullanabilirsiniz. Bu araç, kullanıcıların Discord uygulamalarına özel temalar ve eklentiler yüklemelerine yardımcı olabilir. Ayrıca, kendi seçtiğiniz bir arka planı seçmek veya seçmek için bazı temalarda bir tema düzenleyici kullanabilirsiniz. Discord kullanıcıları tarafından bilinen ünlü bir araçtır, ancak Discord tarafından sağlanan resmi bir araç değildir. Denemek için;

Tarayıcınızı açın ve BetterDiscord resmi web sitesine gidin. BetterDiscord'u indirmek için İndir düğmesine tıklayın,

İndirme klasörüne gidin ve BetterDiscord kurulum dosyasını çalıştırın,

BetterDiscord'u mevcut Discord'unuza yükleme sözleşmelerini kabul edin. Kurulum sırasında mevcut Discord sürümünüzü de seçebilirsiniz,

Haberin Devamı

Kurulumu tamamladıktan sonra, bir kısayol veya Windows arama özelliğini kullanarak Discord'unuzu açmanız gerekir. Not: Kurulum sırasında discordunuz zaten çalışıyorsa, uygulama otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Şimdi BetterDiscord sitesinde bir tema indirmeniz gerekiyor. En üstteki Temalar menüsüne tıklayın ve İndir düğmesine tıklayarak temalardan herhangi birini indirin.

Discord'unuza gidin, sol alttaki Kullanıcı Ayarları simgesine tıklayın. Şimdi aşağı kaydırın ve BetterDiscord bölümünün altındaki Temalar seçeneğini seçin.

Tema Klasörünü Aç seçeneğine tıklayın. Otomatik olarak Discord Temaları bölümüne ekleyecektir.

Temayı etkinleştirmek için geçiş seçeneğine tıklayın. Discord'unuz için farklı renklerle farklı bir arka plan elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

Bir noktada, bazı kullanıcılar BetterDiscord'u beğenmeyebilir veya sadece Discord'larından kaldırmak isteyebilir. BetterDiscord ayrıca Discord'dan geri kaldırmak için bir seçenek sunar. İndirilen kurulum dosyasını BetterDiscord'dan kullanabilir ve tamamen kaldırmak için Kaldır seçeneğini seçebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!