"Dijital Ege"

Güncelleme Tarihi:

Dijital Ege
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2012 09:35

İlk dijital etkinliğini Ankara'da gerçekleştiren Bilkom bu kez Dijital EGE ile İzmir'deydi.

İzmir Hilton otelinde gerçekleştirilen etkinliğe Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık ve üst düzey yetkililerin yanı sıra Bilkom'un dijital yaşam koçları da katıldı.
/images/100/0x0/55eab1edf018fbb8f890cde0


Cüneyt Özdemir, Serdar Kuzuloğlu, Kaan Sezyum, Mehmet Koştumoğlu, Ufuk Tarhan, Göksel Kesim, Ferenc Matyas'ın konuşmacı olarak katıldığı Dijital Ege'de "dijital hobiler, dijital trendler, eğitenler ve öğrenenler için dijital yaşam, kağıt üzerinden dijital yaşama, deprem dayanıklılık analizinde son nokta" konuları ele alındı. Katılımın yoğun olduğu konferansta Cüneyt Özdemir yeni kurduğu dijital dergiyi anlatırken Dokuz Eylül Üniversitesinden Mehmet Koştumoğlu dünden bugüne dijitalin nereden nereye geldiğini anlattı.

Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık, konuÅŸmacıların Bilkom yaÅŸam koçları olduÄŸunu söyleyerek, "konuÅŸmacılarımızın ne konuÅŸacağını biz seçmedik hiç karışmadık. Sadece anlatın dedik. BaÅŸarıyı artısıyla eksisiyle anlatın dedik" dedi. Varlık, sözlerini şöyle sürdürdü: Dijital çaÄŸ hergün daha ileri gidiyor. Bizim geçmiÅŸimizde yer alan siyah beyaz televizyonlar, büyük cep telefonları gelecek nesilin hafızasında olmayacak.Â

Yeni nesil dijitalle doğdu. Eskiden cep telefonu yoktu, internet yoktu. Ama yeni nesil için öyle birşey yok. Hergün yeni bir yenilikle tanışıyorlar
/images/100/0x0/55eab1edf018fbb8f890cde2
. Bugün bu etkinliğe öğrencileri de davet ettik. İlgi çok büyük oldu. Bilkom'un internet sitesine girin inceleyin bize yazın. Düşüncelerinizi bizzat bizimle paylaşın. Bir bakmışsınız bizim yaşam koçumuz olmuşsunuz. Bütün düşünceleri değerlendiriyoruz" dedi. Yeni açılan üniversitelerle ilgili bir çalışmalarının olmadığını belirten Varlık, "bizimle işbirliği yapmak ve destek isteyen üniversiteler için de hazırız" dedi. İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen konferans saat 18.00'e kadar sürdü.

zguclucan@hurriyet.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!