Denuvo'nun son sürümü de korsana yenik düştü

Güncelleme Tarihi:

Denuvonun son sürümü de korsana yenik düştü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 08:51

Son zamanlarda neredeyse bir çok popüler oyununda bulunan anti-korsan teknolojisi Denuvo'nun çok başarılı olduğu söylenemez. En son bu teknolojiyi kullanan Mass Effect Andromeda'nın kırılmasıyla güncellenen Denuvo'nun son sürümü de korsana yenik düştü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl çıkan Denuvo, korsanların önüne geçmek için yapılmış bir koruma teknolojisi. Yeni oyunların çoğunda gördüğümüz bu anti-korsan teknolojisini korsanlar her defasında kırmayı başardı. Son olarak Mass Effect Andromeda’nın da kırılmasıyla yeni bir güncelleme yayınladı ve bu korumanın kırılmasının diğerlerine göre daha zor olduğuna değindi. Fakat Denuvo’nun en yeni sürümü de kırıldı.

Genel olarak en popüler oyunlarda kullanılan bu teknolojinin kırılmasının nedenlerinde ünlü oyu konsolları başı çekiyor. 10 Mart 2017’de piyasaya sürülen ve Denovo teknolojisinin son sürümünü kullanan 2Dark’ta korsana yenik düştü. Denuvo’nun yeni güncellemesini aynı zamanda Nier: Automata, Dead Rising 4 ve Mass Effect Andromeda oyunları da kullanıyor fakat bu oyunlar şu an için korsanların eline geçmedi. Bunun nedeninin ise 2Dark’ın x86 sürümünü kullanması Nier: Automata, Dead Rising 4 ve Mass Effect Andromeda’nın ise x64 gibi diğerine nazaran daha zor kırılan bir sürümü kullanması olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

Bu oyunlar korsana yenik düşecek mi bilinmiyor fakat Denuvo çok dayanamayacak gibi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!