Dell'den incecik laptop

Güncelleme Tarihi:

Dellden incecik laptop
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2009 12:20

Dell, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çeken Inspiron 11z'yi Türkiye'de satışa sunuyor.

Haberin Devamı

Dell bugün şimdiye kadar pazara sunduğu en ince ve en hafif Inspiron modeli olan Inspiron 11z’yi Türkiye pazarına sunduğunu açıkladı. Yalnızca 1.4 kg. ağırlığa ve 25.8 mm. kalınlığa sahip olan  Inspiron 11z,  bir netbook’un taşınabilirlik özelliklerini, bir dizüstününün fonksiyonelliği ile biraraya getiriyor ve kullanıcısına mükemmel bir dijital stil katmak için tüm gereken unsurları içeriyor.

Dell Türkiye Tüketiciden Sorumlu Ülke Lideri Gülfem Çakmakçı yeni modelle ilgili yaptığı açıklamada, “Ağustos ayında ilk kez İngiltere’de satışa sunulmasından bu yana, bir netbook’un taşınabilirlik özelliklerini  bir dizüstü bilgisayarın fonksiyonelliği ile biraraya getiren bu cihaza olan talep gün geçtikçe arttı. Inspiron 11z modelimiz işlemcisinin gücünden ödün vermeden ultra taşınabilirlik özellikleri ve moda çizgiler arayan kullanıcılar için mükemmel bir çözüm” dedi.

Haberin Devamı

Ödün vermeden taşınabilirlik özelliklerinin tümünden yararlanmak isteyenler için, Inspiron 11z ultra taşınabilir, süper ince bir tasarım içinde kusursuz, kolay bir dijital deneyim sunuyor.  Küçük dizüstü bilgisayar güçlü etki yaratan özellikleri biraraya getiriyor, Intel® ‘in ultra düşük voltajlı işlemcisi CULV ile çalışıyor, 4GB’a kadar hafıza kapasitesi sunuyor ve uzun ömürlü pil içeriyor. Özellikle internet TV seyretmek için ideal olan standart 1,366 X 768 çözünürlüklü HD ekrana sahip Inspiron 11z, entegre Wi-Fi, 1.3 megapiksel web kamerası, 500GB’2a kadar sabit sürücü ve altı saat3 ömrü olan altı hücreli pili ile kullanıcıların diledikleri zaman, diledikleri yerde internete bağlanabilmelerini sağlayarak komple mobil deneyimi sunuyor.

Yedi parlak ve canlı renk seçeneği (Volkanik Siyah, Alp Dağları Beyazı, Flamingo Pembesi, Vişne Kırmızısı, Buz Mavisi, Yeşim Taşı Yeşili ve Eflatun Moru)  ile sunulan Inspiron 11z KDV hariç xxx TL’dan başlayan fiyatlarla www.dell.com.tr ve Dell Türkiye yetkili satıcılarından satışa sunuldu. 
 
Diğer Özellikleri:

• Çarpıcı güzellikte 11.6 inçlik High Definition LED ekran
• 23.5mm – 25.8mm kalınlığında ve yalnızca 1.4 kg. ağırlığında
• Dell’in yeni, çok kontrollü havadan hareketle çalışan touchpad’i
• Rahatlık ve kullanım kolaylığı için gerçek boyutta klavyenin yüzde 92’si boyutunda klavye
• Evdeki televizyona bağlamak için HDMI bağlantı kablosu
• Ultra- düşük voltajlı Intel işlemci
• 4GB’a kadar RAM
• 500GB’a kadar HDD (sabit disk)
• Altı saat pil ömrüne sahip altı hücreli pil seçeneği
• Dizüzstü bilgisayardan daha küçük ancak netbook’tan daha fonksiyonel ve güçlü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!