Crysis 2 oyun dünyasına göz kırpıyor

Güncelleme Tarihi:

Crysis 2 oyun dünyasına göz kırpıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2010 17:25

Uzun zamandır merakla beklenen Crysis 2 nihayet ortaya çıkıyor. Almanya’da yaşayan Yerli Kardeşler, yeni oyunları Crysis 2 hakkındaki ilk bilgileri ve görselleri dünya basınıyla paylaşmaya başladılar.

Haberin Devamı

1999 yılında Cevat Yerli, Faruk Yerli ve Avni Yerli adlı üç kardeş tarafından Almanya’da kurulan Crytek, 2004 yılında Far Cry ile oyun dünyasına adım atmış ve kendine önemli bir kitle kazandırmıştı. Daha sonra Ubisoft ile yollarını ayıran ve dağıtım konusunda Electronic Arts ile anlaşan Yerli Kardeşler, EA etiketli ilk oyunları Crysis’i 2007 yılında piyasaya sürerek dünya çapında bir başarıya imza atmışlardı. Oyunun Türkiye açısından önemiyse tamamen Türkçe bir ara yüze ve daha da önemlisi, profesyonel bir seslendirme ekibi tarafından hazırlanan Türkçe seslere sahip olmasıydı. Oyunda seslendirme yapan ekipte Bahtiyar Engin, Ayhan Kahya, Atilla Yiğit, Dolunay Soysert, İpek Tuzcuoğlu ve Levent Ünsal gibi tanınmış isimler de yer alıyordu.

Bugünse oyun dünyası, Yerli Kardeşler’in devam projesi olan Crysis 2’ye odaklanmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlayan proje hakkında, bu ay itibariyle dünya basınına ilk görseller ve bilgiler sunulmaya başladı. Dünya genelinde bazı oyun dergilerine sunum yapan Crytek, ülkemizde de Level dergisiyle işbirliği yaparak, Türk oyuncuların merakla beklediği Crysis 2’nin ilk ekran görüntülerini ve ilk bilgilerini görücüye çıkardı. Dünyadaki hiçbir internet sitesinde yayınlanmamış olan Crysis 2'nin ilk ekran görüntüleri derginin bu sayısında okurları bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!