Casper'dan 3G'li tablet

Güncelleme Tarihi:

Casperdan 3Gli tablet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 12:57

Casper'ın 3G'li yeni tableti ile interneti gittiğiniz her yere götürün! İşte detaylar, fiyat...

Haberin Devamı

Nirvana Tablet, 3G özelliği ile kullanıcılara her yerde internet erişimi sunuyor. Çift çekirdekli işlemcisi ile, birden fazla uygulamayı çalıştırabilen Casper Nirvana Tablet 5 parmak Multi Touch özelliği ile sadece dokunuşlarla tüm uygulamaların yönetilebilmesini sağlıyor.

Tüm e-posta sağlayıcıları ile birlikte çalışabilen Nirvana Tablet ile büyük sanal ekran klavyesini kullanarak e-postalarınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Dikey ve yatay kullanım seçeneği ile dokümanlarınızı yatay ve dikey olarak okuma imkânı veren Nirvana Tablet ile ayrıca web sayfalarını ve fotoğraflarınızı parmaklarınızın arasında küçültebilir ya da büyütebilirsiniz. Casper Nirvana Tablet'te bulunan Adobe Flash Player desteği ile internette rahatlıkla dolaşabilir ve flash destekli uygulamaları kullanabilirsiniz.

Casper Nirvana Tablet'te biri önde, biri arkada olmak üzere konumlanan 5 MP kamera ile HD kalitesinde (720P) görüntü sevdiklerinizin fotoğraflarını ve videolarını sosyal medyada paylaşabilir, ön taraftaki 2 MP kamera ile instant messenger uygulamaları üzerinden görüşme yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!