Canon’un en ince süperzum makinesi

Güncelleme Tarihi:

Canon’un en ince süperzum makinesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 09:27

Canon, bugüne kadar ürettiği en ince ve en güçlü fotoğraf makinesi olan PowerShot SX720 HS modelini tanıttı.

Haberin Devamı

PowerShot SX seyahat serisini destekleyen bu yeni model, 20,3 MP CMOS sensörü DIGIC 6 işlemci ile birleştirerek Canon’un HS sistemini güçlendiriyor. Böylelikle fotoğraf makinesi ışıklandırmanın sorun çıkarabileceği, şehirlerin sokaklarında dolanırken veya açık alandaki akşam davetlerinde yapılan çekimlerde ya da gün batımı veya gün doğumu çekimlerinde kaliteli fotoğraflar ve HD videolar sunuyor. 

80x ZoomPlus kapasitesiyle çok yönlü ultra geniş açılı 40x optik zum (24-960mm) özellikli bu cep boyutlu ve hafif fotoğraf makinesinin 35,6mm kalınlığındaki gövdesi, ister uzak ister yakın olsun her türlü aksiyonun yakalanması için olanak veriyor.

Canon’un en ince süperzum makinesi

Haberin Devamı

Canon’un Dinamik IS özelliği Otomatik Seviyelendirme özelliği ile birleşince yürürken veya riskli açılardan yapılan çekimlerde makine sarsıntısını beş eksende düzelterek sabit çekimler yapmanızı sağlar.

Fotoğraf makinesine sadece dokunarak uyumlu bir akıllı telefon veya Connect Station CS100 ile eşleştirerek veya Wi-Fi Tuşuna basarak Wi-Fi işlevlerine erişerek görüntülerinizi paylaşabilir ve internet bağlantılı diğer cihazlara yedekleyebilirsiniz. Image Sync özelliğinden yararlanarak, Canon’un otomatik görüntü kaydı yapıp makinenizde boş yer açmanıza olanak tanıyan bulut tabanlı platformu irista dahil çeşitli bulut tabanlı hizmetlere yedekleme yapabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!