Canon'dan suya ve toza karşı dayanıklı fotoğraf makinesi: PowerShot D30

Güncelleme Tarihi:

Canondan suya ve toza karşı dayanıklı fotoğraf makinesi: PowerShot D30
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 11:14

Canon’un kompakt ve sağlam dijital fotoğraf makinesi PowerShot D30, 25 metre derinliğe kadar su altında çekim yapmayı sağlayan su geçirmezlik performansı sunuyor.

Haberin Devamı

Zorlu koşullara uygun yapıdaki PowerShot D30 ayrıca, 2 metreye kadar yüksekten düşmelerde darbelere karşı dayanıklı. -10°C'ye kadar düşük sıcaklıklarda kullanılabilmesi için donmaya karşı dayanıklı olan D30, tamamen toz geçirmez. Ayrıca "çocuklara karşı dayanıklı" olup aile maceralarında çocukların özensiz kullanımından zarar görmüyor.

Canondan suya ve toza karşı dayanıklı fotoğraf makinesi: PowerShot D30

Yüksek hassasiyetli 12,1 Megapiksel CMOS sensörü ile güçlü DIGIC 4 işlemcisinin özel bir kombinasyonu olan HS System ile her türlü ışıkta çekimler yapıyor. HS System, su altı ortamlarının tipik özelliği olan düşük ışıkta iyi görüntüler elde edebilirken, Su Altı modu ve Özel Beyaz Dengesi, derinlerdeki doğal renklere göre hızlı bir şekilde ayarlama yapmanızı sağlıyor, böylece gerçek su altı atmosferini yakalamak daha kolay oluyor.

Haberin Devamı

GPS özelliği, fotoğraf ve videoların konumunu etiketlerken kaydedici işlevi yolculuğun kaydını tutuyor.

Çok parlak koşullarda gelişmiş netlik sağlayan Günışığı Modu, maksimum parlaklık için daha yüksek güce sahip LED arka ışığını etkinleştiriyor. Dokunma Kontrollü etkin ekran, eldiven taktığınızda da resimlerin rahatça görüntülenebilmesini sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!