Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri Neler? Battlefield 1 İçin Önerilen Ve Minimum (En Düşük) Gereksinimler

Güncelleme Tarihi:

Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri Neler Battlefield 1 İçin Önerilen Ve Minimum (En Düşük) Gereksinimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2020 15:23

Battlefield 1, savaş oyunu olarak oyun severlerin en çok sevdiği oyunlardan biridir. Görsel efektlerle ve çoklu oyuncu moduyla 1. Dünya Savaşı’nı yeniden yaşayabilirsiniz. Battlefield 1 oyununa yeni başlayacaksanız, oyunun nasıl oynandığı ve sistem gereksinimleri hakkında detaylı bilgiler hazırladık.

Haberin Devamı

Battlefield 1, I. Dünya Savaşı temalı online oynanan FPS oyunudur. Silahlar, askerler ve görsel temalar ile kendinizi birden I. Dünya Savaşı’nın içinde buluyorsunuz. Ordunuzu kurarak cephelerde düşmana karşı savaşıp, galip gelmeye çalışıyorsunuz.

 Oyunda Akın (Rush), Fetih (Conquest), Takım Ölüm Karşılaşması (Team Deathmatch), Üstünlük (Domination) ve Savaş Güvercinleri haritaları bulunuyor. Bir haritadaki savaşları kazanmadan ve görevleri yerine getirmeden diğer haritaya geçemiyorsunuz. Saldırgan ya da savunmacı taraf olarak haritada tarafınıza düşen görevi yerine getiriyorsunuz. Silah olarak I. Dünya Savaşı’nda kullanılan bütün silahları ve hava araçlarını kullanabiliyorsunuz.

 Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri

 Oyunu bilgisayarınızda oynayabilmeniz için minimum battlefield 1 sistem gereksinimleri olarak; Windows 7/8/10 işletim sistemi ve intel core i5 6600K / AMD FX-6350 işlemci gerekiyor. 8 GB ram bellek kapasitesine, 500 GB sabit disk alanı ve AMD Radeon™ HD 7850 2GB/ nVidia GeForce® GTX 660 2GB ekran kartına ihtiyacınız vardır.

Haberin Devamı

 Oyunu takılmadan ve akıcı oynamak istiyorsanız 64-bit Windows 10 veya üstü işlem sistemine, Intel Core i7 4790/ AMD FX 8350 Wraith işlemci kullanmalısınız. 16 GB ram bellek kapasitesi, 50 GB boş disk alanı ve NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB/ AMD Radeon™ RX 480 4GB ekran kartı tavsiye edilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!