Basketbol oyununda son nokta: NBA 2K16

Güncelleme Tarihi:

Basketbol oyununda son nokta: NBA 2K16
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 10:37

2K Sports'un popüler basketbol oyunu NBA 2K16 satışa çıktığı ilk hafta büyük bir başarı gösterdi ve 4 milyon kopyadan fazla sattı. Peki serinin en iyi çıkışını yakalayan NBA 2K16'da yeni neler var?

Haberin Devamı

2K Sports imzası taşıyan ve kuşkusuz son yıllara damgasını vuran basketbol oyunu serisi NBA 2K'in yeni sezon oyunu NBA 2K16 çıkışını gerçekleştirmesinden kısa bir süre sonra büyük bir başarıya imza atmış ve ilk haftadan 4 milyon satmayı başarmıştı.

Basketbol oyununda son nokta: NBA 2K16



2K'nın kendi oyunları bir yana kişiselleştirme bazında oldukça iyi bir noktaya getirilen NBA 2K16'da kendinizi MyCareer moduna bıraktığınız andan itibaren ışıkların, övgünün ve işin olmazsa olmazı eleştirilerin arasında kalıyorsunuz.

NBA ruhunu oyuncuya fazlasıyla yansıtan oyunda maç öncesi ve sonrası şovlar da oyunun gerçekçiliğini katbekat artırıyor.

Basketbol oyununda son nokta: NBA 2K16


OYUN OLDUKÇA ZOR

Oyunda yapay zekayla epey uğraşacağınızı baştan söyleyelim; zira yapay zekaya karşı oynarken oyununun sık sık bozulduğunu ve potanızda basketleri gördüğünüzü fark edeceksiniz. 

Bunun yanı sıra topu potaya yolladığınızda eğer doğru bir atış yapmışsanız basket olacağını kolaylıkla anlıyorsunuz.

Basketbol oyununda son nokta: NBA 2K16



Topun elinizden çıkış anı ve potaya doğru hareketlenmesi hissi oldukça gerçekçi ve sizi oyunun içine çeken bir olay. 

EĞİTİM ŞART!

Bir spor oyunun yapısına ters olarak çok az eğitim sekansı gösteriyor. Yeni bir NBA 2K oyuncusuysanız sudan çıkmış balığa döneceğinizin garantisini verebilirim. Hatta eski bir NBA 2K oyucusuysanız ve seriye uzun zamandır ara verdiyseniz, yine aynı şeyi yaşayacağınızı söyleyebilirim.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!