Avrupalı ve Ortadoğulu Türkiye'de güzelleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı ve Ortadoğulu Türkiyede güzelleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 14:19

Türkiye'ye estetik ameliyat yaptırmak için gelenlerin sayısında önemli artış gözlenirken, özellikle Avrupa ve Ortadoğu'dan önemli oranda talep artışı gözlemleniyor.

Haberin Devamı

Bu ilgi karşısında plastik cerrahi merkezlerinin sayısı artarken, birçok hastanede mikro cerrahi uygulayan uzmanların estetik cerrahiye yöneldiği de gözleniyor.

Artan ilgide Türkiye'de önemli oranda iyileşen hastane ve klinik koşullarıyla birlikte Avrupa'ya kıyasla en üçte bir oranında ucuz operasyon maliyetlerinin etkili olduğu belirtiliyor.

Özel Newest Plastik Cerrahi Merkezi Estetik ve Rekonstrüktif Uzmanı Dr. Elif Eren Aydın, önceki yıllarda Avrupa vatandaşlarının estetik operasyonlar için yakın ve uygun fiyatlı Avrupa ülkelerine gittiklerini ancak pek çoğunun yetersiz steril şartlar, uygun olmayan ameliyat teknikleri, iyi olmayan sonuçlar gibi nedenlerle
Türkiye'yi tercih ettiklerini söyledi.

Başta Almanya, Danirmarka, Hollanda ve İsviçre olmak üzere Avrupa ülkelerinden estetik operasyon yaptırmak amacıyla Türkiye'ye gelenlerin sayısının hızla arttığını dile getiren Aydın şöyle devam etti: "Artık estetikte Türkiye tercih ediliyor. Çünkü Türkiye diğer sağlık alanlarında olduğu gibi bu alanda da büyük gelişim sağladı, Türkiye'ye güven duyuluyor. Avrupalı klinik seçiminde sadece fiyatlara bakmıyor. Steril ortama dikkat ediliyor. Hastane ortamı ve hizmet kalitesi çok önemli. Ülkemizde bu alanda hizmet veren ciddi sağlık kuruluşlarında son teknolojik cihazlar kullanılıyor. En iyi ekiple hizmet veriliyor.Memnun kalan hastalarımız, ülkelerine döndüklerinde çevresinde bulunanlara tavsiye ediyor. Bu arada, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız da tatile geldiklerinde arzu ettikleri estetik müdahaleyi de yaptırarak geri dönüyorlar."

Haberin Devamı

MISIR, DUBAİ VE IRAK'TAN YOĞUN İLGİ VAR

Arap ülkelerinden de büyük ilgi olduğunu ifade eden Aydın, "Özellikle Mısır, Dubai, Irak, Suudi Arabistan ve İran'dan saç ekimi ve lazer tedavisi liposuction, karın germe başta olmak üzere estetik operasyon ve uygulamalar için merkezimize gelenlerin sayısında artış var. Arap vatandaşları cilt bakımına da büyük önem veriyor. Son dönemde Kuzey Irak'tan da ülkemize hastalar geliyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!