Avea, Nokia ve Mobiltel işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Avea, Nokia ve Mobiltel işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2010 10:26

Hayata geçirdiği işbirlikleri ile yenilikçi ürün ve hizmetleri müşterileriyle buluşturan Avea, sektörün lider şirketlerinden Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına vardı .

Haberin Devamı

Aynı zamanda Avea ile Nokia’nın aldığı ortak kararla Nokia, kendi ürünlerinin satışı için de Mobiltel ile distribütörlük anlaşmasına vardı. Bu kapsamda, Nokia cihazları Avea bayilerinde müşterileri bekliyor

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea, üstün hizmet kalitesi yaklaşımıyla dağıtım altyapısını genişletmeye devam ediyor. Avea bu kapsamda; sektör tecrübesi ve başarılı çalışmalarıyla GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına vardı.

Bu anlaşma ile Mobiltel, Avea SIM Kart, Kontör Kart ve Sanal Kontörlerinin yanı sıra, Avea’nın müşterilerinin beğenisine sunacağı diğer tüm ürünlerin satış ve dağıtımında “Avea Distribütörü’’ olarak hizmet verecek. Avea, Nokia cihazları Mobiltel işbirliği kapsamında müşterilerle buluşturacak.

Haberin Devamı

En büyük hedeflerinin müşterilerin hizmet beklentilerini hızlı ve kaliteli bir biçimde karşılamak olduğunu ve bu kapsamda yatırımlarına devam ettiklerini belirten Avea CEO Erkan Akdemir; “Sektörde Avea adına çok olumlu değişimler yaşanıyor. Bir yandan sektörde etkin ve adil rekabet ortamının oluşması gibi tüketici lehine uygulamalar hayata geçirilirken biz de Avea olarak önemli işbirliklerine imza atarak sektörümüze gerçek bir dinamizm getiriyoruz. Bu anlamda, mobil cihazlar pazarının lideri konumundaki Nokia Komünikasyon A.Ş. ile hedef birliği sağlayarak GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına varmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Bu sayede Nokia markalı cihazların Avea bayilerinde satılacak olması da satış kanallarımız ve abonelerimiz için yeni fırsatlar yaratacak. Bütün bu rekabet ortamında kazananın tüketici olacağına inanıyoruz” dedi.

Gerçekleşen işbirliği hakkında açıklamada bulunan Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce ise “Çok çeşitli tüketici ihtiyaçlarına yanıt veren geniş yelpazedeki Nokia cihazlarımızı tüketicilerimize Avea bayileri aracılığıyla ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede daha geniş kitlelere, ihtiyaçlarına en uygun Nokia cihazlarını ulaştıracağımıza ve bu işbirliğimiz öncelikle tüketiciler olmak üzere tüm taraflar açısından olumlu sonuçları olacağına inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yenilikçi çözümler ve katma değerli hizmet anlayışı ile bugüne kadar iş ortaklarını başarıya taşıdıklarını belirten MOBİLTEL Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu da “Önümüzdeki dönemde AVEA  ve NOKIA’dan aldığımız büyük gücü, Mobiltel’in uzun yıllara dayanan satış ve pazarlama tecrübesi ile birleştirerek, bu sinerjiyi AVEA ve NOKIA’nın gelişimi için kullanacağız. Bunu yaparken de GSM sektöründe güvenilir, yenilikçi ve farklılık yaratan çözümler üreterek, tüketici ihtiyaçlarını en doğru ve en hızlı şekilde karşılayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!