Sunny'den 8K UHD TV geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Sunnyden 8K UHD TV geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 15:45

Elektronik üreticisi Sunny markasıyla bilinen Atmaca elektronik, yeni çözümlerini ve çalışmalarını basın mensuplarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Sunny elektronik markası altında televizyon, ses sistemleri, uydu sistemleri, mini ve ev tipi elektrik süpürgesi, çay makinesi, ketle, aspiratör, derin dondurucu, buzdolabı, elektrikli şofben, klima gibi ürünlerin satışı ve üretimini gerçekleştiren şirket, bu sene başlattığı ihracat açılımını sürdürerek, 2019'da da Türkiye'yi dünyada temsil etmeye devam etmeyi planlıyor. 

Geçtiğimiz yıl başlattıkları ihracat atağıyla 78 ülkeye ihracat gerçekleştirmeyi başardıkları vurgulayan Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Adem Atmaca, "2018'i ihracatta açılım dönemi" olarak tanımladık. 2019'da bu yönde önemli adımlar bizi bekliyor. Avrupa'da ofis kurma aşamasındayız. Önce Almanya'da ardından Fransa, İtalya ve İspanya'da ve hatta Güney Amerika'da ofislerimiz olacak" dedi.

Haberin Devamı

Atmaca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Turquality programı kapsamında kısa sürede Türkiye'de ihracatında 3'üncü konuma yükseldik. 2'nci ile aramızdaki fark hızla daralıyor. AR-GE merkezimiz ile birlikte ihracattaki hedefimiz de yükseliyor. Bu sene bir parçası olduğumuz Marka Destek Programı sayesinde ihracatta açılım dönemi başlattık. Bunu 2019'da da sürdüreceğiz. Şu an 78 ülkeye ihracat yapıyoruz. 2019'da bu rakamın da üzerine çıkmayı hedefliyoruz."

Sunnyden 8K UHD TV geliyor

"8K UHD teknolojisiyle yeni ürünler üreteceğiz"

Atmaca sözlerini şöyle bitirdi: "Görüntü teknolojilerini, HD çözünürlükleriyle başlayarak 4K teknolojilerine kadar yükselterek, bu süreçte OLED ekranları piyasaya sürdük. 8K UHD Medya Oynatıcı, 8K UHD Video Wall ve 8K UHD TV ürünlerini ticari ve bireysel müşterilerimize sunmaya hazırlanıyoruz. 8K UHD televizyonlarımızı da çok yakında sektöre kazandıracağız."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!