Android 8.0 Oreo HTC U11 Life için yayında!

Güncelleme Tarihi:

Android 8.0 Oreo HTC U11 Life için yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 10:41

Akıllı telefon modelleri için sürekli güncellemeler yayınlamaya devam eden HTC, geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan HTC U11'in orta segment modeli olan HTC U11 Life için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınladı. Güncellemenin HTC U11 Life cihazına geldiği müjdesini, HTC'nin üst düzey yöneticilerinden Mo Versi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan HTC U11'in orta segment modeli telefonu HTC U11 Life için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınladı. Yayınlanan güncellemenin haberini HTC'nin üst düzey yöneticilerinden Mo Versi, Twitter hesabından duyurdu. 

Android 8.0 Oreo HTC U11 Life için yayında

Android 8.0 ile kullanıma sunulan ve farklı bir uygulama üzerinde çalışılırken küçük bir pencere ile video izlenmesine olanak tanıyan Picture-in-Picture özelliğini de içinde barındıran yeni güncelleme ile kullanıcılar, birçok yeni yenilik ve yeni emojileri de kullanacak. Dün itibariyle HTC U11 Life kullanıcıları için de sunulan Android 8.0 Oreo güncellemesiyle alakalı henüz bir görüntü yayınlanmadı. Bu nedenle cihaza gelen yeni güncellemenin boyutu, sürüm numarası ve sahip olduğu güvenlik yamaları bilinmiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!