50 bin token 90 saniyede tükendi

Güncelleme Tarihi:

50 bin token 90 saniyede tükendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 13:09

Türkiye’de geliştirilen MenaPay token’ları, Asya’nın önde gelen kripto para borsalarından birinde satışa sunulduktan 1,5 dakika sonra tükendi.

Haberin Devamı

Kripto para borsaları üzerinden arz (IEO) sürecini 15 Mart’ta başlatan MenaPay, Çin’in popüler kripto borsalarından 60(com) üzerinde günlük 50 bin MenaPay token rezervini satışa açtı ve tüm rezervler 1,5 dakika içinde satıldı. İlk haftasında Asya pazarına satılan token sayısı ise 400 bini geçti.
 
IEO (Initial Exchange Offering) blockchain dünyasının yeni nesil kitle fonlama yöntemi olarak öne çıkıyor. Blockchain projeleri dijital paralarını (token) kripto borsaları üzerinden satarak daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Yatırımcılar da çalıştıkları kripto borsalardaki mevcut cüzdanlarını kullanarak ayrı bir hesap açmaya gerek duymadan bu projelerin token’larını satın alabiliyorlar. 
 
Kripto para borsası olan söz konusu platform Singapur’da faaliyet gösteriyor ve Hong Kong, Filipinler, Malezya, Singapur, Tayvan, Avustralya ve diğer ülkelere ticari hizmet sağlıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!