1 TB'lık kablosuz disk

Güncelleme Tarihi:

1 TBlık kablosuz disk
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 27, 2013 13:35

Seagate kablosuz veri depolamada kendi rekorunu kırdı, çıtayı 1TB’a çıkardı.

Haberin Devamı

Taşınabilir disklerde kablo sorunu ortadan kalkıyor. GeçtiÄŸimiz yıl bir ilki gerçekleÅŸtirerek dünyanın ilk kablosuz taşınabilir diskini tüketicilerin beÄŸenisine sunan Seagate, baÅŸta kapasite olmak üzere birçok özelliÄŸinde yeniliÄŸe gittiÄŸi ürünü, Wireless Plus’ı satışa hazırlanıyor.Â

Seagate’in mobil cihazlar için ürettiği Wireless Plus taşınabilir diski, 1 TB’lık kapasitesi, 10 saatlik pil ömrü, 8 ayrı cihaz ile aynı anda içerik akışı sağlamasıyla alanında çıtayı bir adım daha yukarı taşıyor.

Park Associate araştırma şirketinin mobil cihaz kullanıcıları üzerinde yaptığı araştırmaya göre kullanıcılarının yarısından fazlası cihazlarının depolama kapasitesinden memnun değil. Aynı şekilde %20’side veri yoğunluğuna bağlı olarak cihazlarının kapasitelerini yetersiz buluyor.

Seagate, kullanıcıların tablet ve akıllı telefonlarda yaşamış olduğu bu kapasite sorununu göz önünde bulundurarak ortaya yeni bir cihaz çıkardı. 8 farklı cihaza aynı anda kablosuz akış sağlayabilen cihaz, 1TB‘lık kapasitesi ve 10 saatlik batarya süresi ile dikkat çekiyor.

Seagate Wireless Plus, iOS, Android işletim sistemli cihazlara ve Kindle Fire HD sürücülere Seagate Media uygulaması üzerinden erişiyor. Uygulama sayesinde içerik ve dosyaların kablosuz olarak kaydedilebilmesi mümkün oluyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!