1 miyon kişi 8.5 milyon şarkı indirdi

Güncelleme Tarihi:

1 miyon kişi 8.5 milyon şarkı indirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 11:37

Şubat ayında 1 milyon Turkcell Müzik kullanıcısı cep telefonları ve bilgisayarlarına yaklaşık 8,5 milyon şarkı ve 100 bin albüm indirdi.

Haberin Devamı

İndirilen şarkılar arasında ilk sırayı Göksel’den “Acıyor” alırken, Turkcell Müzik kullanıcılarının diğer favorileri Halil Sezai’nin “Sonbahar” ve “İsyan” adlı şarkıları oldu.

Turkcell Müzik’in Şubat ayı kullanım rakamları belli oldu. 1 milyon müziksever, Turkcell Müzik’ten yaklaşık 8,5 milyon şarkı indirdi. En çok indirilen şarkılar listesinde ilk sırayı Göksel’in “Acıyor” şarkısı aldı. Yaklaşık 100 bin kez indirilen “Acıyor”dan sonra ikinci ve üçüncü sırada Halil Sezai şarkıları yer aldı.

Top 10 albümde zirve Can Bonomo’nun

Şubat ayında Turkcell Müzik’ten indirilen 100 bin albüm arasında en çok indirilen ise Türkiye’yi bu sene Eurovision’da temsil edecek olan Can Bonomo oldu. Can Bonomo, 2012 Eurovison Şarkı Yarışması için hazırladığı “Love Me Back” şarkısının orijinal ve karaoke versiyonlarından oluşan albümüyle Turkcell’lilerin favorisi oldu. En çok indirilen albümler listesinde ikinci sırayı Bora Duran’ın “Gül Senin Tenin” adlı albümü aldı. Üçüncü sıra da ise Ceza’nın “Artık Suç Değil Sevgi İşleyin-Yüksek Gerelim” adlı albümü yer aldı.

1 miyon kişi 8.5 milyon şarkı indirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!