1.2 milyon müziksever 10 milyon şarkı indirdi

Güncelleme Tarihi:

1.2 milyon müziksever 10 milyon şarkı indirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 10:04

1.2 milyon müziksever Mart’ta 10 milyon şarkı indirdi; Can Bonomo zirveyi kimseye bırakmadı.

Haberin Devamı

Mart ayında 1,2 milyon Turkcell Müzik kullanıcısı cep telefonları ve bilgisayarlarına yaklaşık 10 milyon şarkı indirdi, Top 10 listesinde yine Can Bonomo rüzgarı esti.

Türkiye’nin dijital müzik platformu Turkcell Müzik’in Mart ayı Top 10 listesi belli oldu. Mart ayında 1,2 milyon müziksever, Turkcell Müzik’ten yaklaşık 10 milyon şarkı indirdi. En çok indirilen şarkılar listesinde ilk sırayı Türkiye’yi bu sene Eurovision’da temsil edecek olan Can Bonomo’nun “Love Me Back” şarkısı aldı. 100 binden fazla indirilen “Love Me Back”i, Rafet El Roman’ın “Senden Sonra” adlı şarkısı izledi. Gökçe  "Ne Yapardım" ile listenin üçüncü sırasına yerleşti.

Top 10 albümde de zirve Can Bonomo’nun

Can Bonomo Şubat ayında olduğu gibi Mart’ta da en çok indirilen albümler listesinde yine ilk sırayı aldı. Can Bonomo, 2012 Eurovison Şarkı Yarışması için hazırladığı “Love Me Back” şarkısının orijinal ve karaoke versiyonlarından oluşan albümüyle kullanıcıların favorisi olurken, en çok indirilen albümler listesinde ikinci sıraya Rafet El Roman’ın “Senden Sonra” albümü oturdu.

1.2 milyon müziksever 10 milyon şarkı indirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!