Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail

Keşke İsmail Kartal maça en güçlü 11’iyle başlayıp tur biletini cebine koyarak İstanbul’a dönseydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, maça özgüvenli ve iyi başladı. Oyunu Olympiakos rakip yarı alanında oynarken Çağlar’ın hatasıyla kalesinde golü gördü ve 1-0 geriye düştükten sonra saha içinde her şey değişti. Rakip güven kazandı, sessiz görünen seyirci ayaklandı, Olympiakos takımı Fenerbahçe’yi yeneceğine ciddi şekilde inandı. Buna karşın temsilcimiz basit ve telaşlı top kayıpları ile oyun olarak dakikalar ilerledikçe geriye gitti. Jovetic’in ikinci golü de bu dağınıklık sonrasında adeta bağıra bağıra geldi.

OYUNCU TERCİHLERİ SORGULANMALI

İsmail Kartal’ın 11’inde neden Ferdi, Fred ve İsmail yoktu ? Böylesine önemli bir maçta bu tercihler neden böyle yapıldı? Sorgulanmalı. Ayrıca Atletico Madrid’de bu sezon çok az süre alan Çağlar, transfer olduğundan beri bir türlü hazır hale gelemedi ve istenilen düzeyde asla değil. Orta alanın merkezinde oynayan Zajc ve Krunic hemen hiç top kazanmadıkları gibi top Fenerbahçe’nin ayağında iken de kayıpları oynadılar.

Haberin Devamı

F.BAHÇE OLYMPiAKOS’TAN DAHA KALiTELi VE GÜÇLÜ

Ferdi, Fred ve İsmail girdikten sonra bambaşka bir kimliğe bürünen Fenerbahçe, skoru 3-0’dan 3-2’ye getirip tur ümitlerimizi İstanbul’a güçlü bir şekilde taşıdı. Ancak Fenerbahçe, Olympiakos’dan daha kaliteli ve güçlü bir takım. Bu çok açık ve net ortada.

EN iYi 11’LE BAŞLAMALIYDI

Keşke İsmail Kartal maça en güçlü 11’iyle başlayıp da tur biletini cebine koyup da Istanbul’a dönseydi. Fenerbahçe dün ideal 11 ile sahaya çıkmış olsa kazanarak dönerdi. Şimdi de bu skorun ardından tur şansı yüksek. Ancak yine de ben sahaya çıkan 11’in yanlış olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe, hata yapmayacak ve güçlü bir taraftar desteği ile Konferans Ligi’nde yarı final vizesi alacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları