Mayısın en güzel renkleri / 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatı

Baharın en güzel dönemine denk gelen 19 Mayıs tatilinde kaçırılmayacak yurt içi tatil fırsatları sizi bekliyor. İster Karadeniz’i baştan sona keşfedin, ister Yedigöller’de doğa gezisi yapın. 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatları için seçenek çok...

Haberin Devamı

ÖNÜM ARKAM SAĞIM SOLUM YEŞİL

Uçaklı Karadeniz turu

Plajları, yaylaları, ormanları, gölleri ve yeşilin her tonuyla Karadeniz’i baştan sona keşfedeceksiniz. Tur boyunca Rize, Trabzon, Artvin ve Batum’a kadar uzanacaksınız. Ayder Yaylası, Karagöl, Fırtına Vadisi, Zil Kale, Uzungöl, Hamsiköy göreceğiniz yerlerden birkaçı... Jolly Tur, 19-22 Mayıs. Fiyatı: 2.400 TL. (444 0 644)

Mayısın en güzel renkleri / 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatı

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KOYLARI

Bodrum turu

Türkiye’de tatil dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri
Bodrum. Bu turda Bodrum’u özel tekne turlarıyla keşfedeceksiniz. İlk tekne turunda; Akvaryum Koyu, Bağla Koyu, Deve
Plajı, Adaboğazı’nı gezecek, ikinci turda ise Meteor Koyu,
Tavşan Burnu, Kızlar Koyu’nda keşfe çıkacaksınız.
Etstur, 18-22 Mayıs. Fiyatı: 540 TL. (444 0 387)

Haberin Devamı

Mayısın en güzel renkleri / 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatı

LİKYA TURU

Akdeniz ve Ege’nin birleştiği mükemmel bir bölgede yer alıyor Fethiye. ‘Işık Ülkesi’ anlamına gelen Likya ise bölgedeki tarihi uygarlıklar arasında en ünlüsü. Tlos Antik Kenti’ni rehber eşliğinde gezerken en unutamayacağınız fotoğrafları çekeceksiniz. Turun en keyifli bölümü ise 12 Adalar tekne turu... Mng Turizm, 15-22 Mayıs. Fiyatı: 988 TL. (444 2 000)

Mayısın en güzel renkleri / 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatı

YEDİGÖLLER TURU

Batı Karadeniz turlarının gözbebeği Yedigöller, yıl boyunca her mevsim bambaşka güzelliğe bürünüyor. Hazır 19 Mayıs gibi bir tatil fırsatınız varken doğayla iç içe olmak için bu turu kaçırmayın. Kayan kaya kütlelerinin oluşturduğu, Sazlı Göl, İnce Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Büyük Göl, Kuru Göl ve Serin Göl’ü gezdikten sonra enfes bir mangal partisi sizi bekliyor olacak. Anı Tour, 19- 20 Mayıs. Fiyatı: 399 TL. (444 0 264)

Mayısın en güzel renkleri / 19 Mayıs yurt içi tatil fırsatı

Haberin Devamı

KAPADOKYA TURU

Peribacalarının içine oyulmuş tarihi mağaraların her birinin sizi tarihte yolculuğa çıkaracağı Kapadokya’nın en güzel manzaraları elbette Göreme Milli Parkı içerisinde yer alıyor. St. Barbara, Elmalı, Yılanlı, Çarıklı kiliseleri göreceğimiz yerler arasında. Özellikle gün batarken Kapadokya’nın kızıla boyanışını mutlaka izlemelisiniz. Avanos’ta ise 4 bin yıllık el sanatı merkezindeki çanak-çömlek atölyelerini gezmeyi ihmal etmeyin. Pronto Tour, 19-22 Mayıs. Fiyatı: 949 TL. (444 91 92)

 

Yazarın Tüm Yazıları