GeriSeyahat Eskihisar - Topçular Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Topçular Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Eskihisar - Topçular Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Topçular Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Eskihisar - Topçular Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Eskihisar - Topçular Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Eskihisar - Topçular feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Türkiye'mizin tarihi şehirlerinde olan İstanbul da gerçekleşen feribot seferidir. Bu seferler sık şekilde İstanbul'un birçok semtinde olduğu gibi Eskihisar - topçular feribotu hizmet vermektedir. Eskihisar - Topçular feribot ücreti ne kadar ve kaç para detayları ile derledik.

Eskihisar - Topçular feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Feribot seferlerinde fiyatlar yıllara göre değişiklik göstermektedir. Yeni yıl ile birlikte seferlerin ücretlendirilmesi yirmi dokuz lira olarak belirlenmiştir.

Eskihisar - Topçular Feribot Ücreti Ne Kadar ve Kaç Para?

Taşıt türüne göre farklılık gösteren ücretler taşınılan araca göre ücretlendirme ile yapılandırılmaktadır. Ortalama verilen ücretler 30 TL civarı olmaktadır. Kişi başı yolcu tutarı ise 10 TL olarak belirlenmiştir. İndirimli olan İstanbul kartlar için ise 5 TL civarı bir ücret belirlenmektedir. Sık şekilde gezmek ve ulaşım için kullanılan feribot seferleri oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır. Araç farkında göre 100 TL ye kadar ücretlendirme yapılabilmektedir. Aracın sınıfı ve diğer artı opsiyonlara göre miktar farklılık göstermektedir. Uzun geçmiş tarihten beri hizmetlerine devam eden feribot seferleri turistik ve yerli insanlar için büyük derecede hizmet vermektedir.

Eskihisar - Topçular Feribotu Saatleri ve Tarifeleri (2022)

Günlük belirli saatlerde sabah akşam sefer düzenlenen feribot saatleri bulunmaktadır. Çeşitli araçlara ve kişi sayısına göre ücretlendirmeler farklılık göstermektedir. Tarihi bir sefer olarak uzun süredir hizmetine devam eden feribot seferleri turistik olarak ta büyük derecede hizmet vermektedir. Birçok yere sefer düzenlenen topçular feribot seferleri gidilen yere göre saatleri ve fiyatları değişiklik göstermektedir. Yeni sezon tarifeler 30 tl civarından başlayıp 100 TL civarlarına kadar çıkabilmektedir. Feribota bindirilen araçlar ve kişi sayısına göre ücret miktarı sürekli farklılık göstermektedir. Gidilen mesafede ayrıca saat ve ücret konusunu etkileyen maddelerden birisidir.

Tarihin Vazgeçilmez Feribot Seferleri

Uzun zamandan bu yana hizmetine devam eden feribot severleri nostaljik bir tur yapma olanağı sağlamaktadır. Ücretlendirme ve tarifeler sınıf sınıf olmakla birlikte mesafeye kişi sayısın göre ücret alınmaktadır. Topçulardan düzenlenen bu feribot seferlerinden birçok yere ulaşım sağlanmaktadır. Sıklıkla Yalova güzergahına seferler düzenlenen feribotlarda yaz aylarında oldukça yoğunluk yaşanmaktadır. Güzel havalarda birçok kişinin olmazsa olmaz gezme turlarından biri haline gelmiştir. Kolay ve kısa ulaşımın adresi haline gelen otantik bir sefer ile gitmek istediğiniz yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Yaz aylarının en rahat ve güzel ulaşım aracıdır.

False