Baharın kaçırılmayacak fırsatları

Cemre havaya düştü ve bahar geldi kapımıza dayandı. Ilıman havanın etkisiyle rahat rahat gezmenin keyfini sürmek için tüm şartlar müsait. Yılın temposu sizi hafiften yorduysa ve hatta şimdiden tatil hayali kurmaya başladıysanız sizlere yurtiçi ve yurtdışı çok güzel bahar önerilerimiz var.

Haberin Devamı

MÜZİK VE ROMANTİZM BİR ARADA
ORTA AVRUPA TURU

Baharın kaçırılmayacak fırsatları


Bahar zamanı Avrupa bambaşka bir çehreye dönüşüyor. Özellikle romantizm ve müzik başkentlerini keşfetmek için en doğru zaman. Prag, Viyana ve Budapeşte’yi kapsayan bu keyifli rotayı izlerken tüm yorgunluğunuzu atacaksınız. Prag’ın eşsiz güzelliklerini görecek, Budapeşte’de ise Tuna Nehri boyunca tekne turu yapacaksınız. En önemlisi, Viyana’da klasik müzik konserlerini izlemeyi ihmal etmeyin. Jolly Tur, 18-25 Mart, 1.784 TL, (444 0 644).

YAYLALARDA BAHARA MERHABA
UÇAKLI KARADENİZ TURU

Baharın kaçırılmayacak fırsatları


Ormanları, masmavi denizi, gürül gürül akan dereleri, huzur veren gölleri, uçsuz bucaksız yaylalarıyla Karadeniz tam bir cennet. Bu coğrafyada yeşilin en güzel tonlarını görecek, baharın günbegün gelişine tanıklık edeceksiniz. Trabzon’dan başlayacak olan turda; Uzungöl, Lustra yaylaları, Ayder, Borçka, Karagöl, Zil Kale, Elevit yaylası göreceğiniz yerlerden birkaçı... Touristica, 31 Mart- 3 Nisan, 799 TL, (444 0 329).

Haberin Devamı

YAYLA, ŞELALE VE HUZUR
ERİKLİ YAYLASI VE ŞELALESİ

Baharın kaçırılmayacak fırsatları

Temiz hava, yemyeşil doğa ve huzur dolu bir gün... Tüm bunları tek bir turla yapmak için bu fırsat kaçmaz. Önce Teşvikiye Köyü’nde mükemmel bir köy kahvaltısı, sonra patika yollar eşliğinde iki şelaleye doğru yürüyüş yapacaksınız. Bukla, 12 Mart. Fiyatı: 135 TL. (0212 245 06 35)

BİR YANDA DENİZ BİR YANDA ÇÖL
ÜRDÜN VE PETRA VADİSİ

Baharın kaçırılmayacak fırsatları


Bir tarafta Kızıldeniz’in eşsiz dinginlikteki renkli suları, diğer tarafta büyüleyici çöl manzarası... Böylesi bir atmosferde rüya gibi bir beş gün geçirmeye ne dersiniz? UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Antik Kent Petra kayalarının içinde dolaşmak, size unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatacak. Turu özel kılan ise vizesiz olması... Fest Travel, 25-30 Mart, 6.690 TL, (0212 216 10 36).

Haberin Devamı

BİR BAŞKA KARADENİZ
ABANT- SAFRANBOLU TURU

Baharın kaçırılmayacak fırsatları

Turun ilk durağı Batı Karadeniz turları arasında popülerliğini hiç kaybetmeyen Abant... Göl kıyısında yürüyüş yapıp her mevsim farklı renge bürünen ormanların büyüsüne kapılacaksınız. İkinci gün ise tarihi konakları, camileri, çeşmeleri, hamamları ve köprüleriyle Safranbolu sizi bekliyor olacak. Anı Tour, 12-13 Mart, 199 TL, (0850 300 0 2 64).

KÜBA SİZİ ÇAĞIRIYOR
KÜBA TURU

Baharın kaçırılmayacak fırsatları



Fotoğraf sanatçısı ve yazar Yelda Baler’in rehberliğinde Küba gezisi düzenlenecek. Her biri sizi Instagram fenomeni yapacak Havana, Vinales, Pinar del Rio, Trinidad, Santa Clara ve Cienfuegos gezeceğiniz şehirler. Zayende Travel, 11-19 Mart, 7.111 TL, (0216 348 90 87).

Haberin Devamı

BİLİNMEYENE YOLCULUK
ŞİRİNCE, TİRE VE KULA TURU

Baharın kaçırılmayacak fırsatları


Ege’nin bilinmeyenlerini keşfetmek için bu tur iyi bir fırsat. İlk durak, Rum evleriyle ünlü Şirince... Devamında yönünüzü Tire’ye doğru çevirerek yok olmaya yüz tutan zanaatları ve kent müzesini gezeceksiniz. Pronto Tour, 12-13 Mart, 399 TL, (444 91 92).

 

Yazarın Tüm Yazıları