GeriSeyahat Avare
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avare

Avare

DOĞAN HIZLAN SEÇTİ

AVARE'NİN ŞİİRİ

BEYAZ GÜL

Kokusu yolumu kesen

Beyaz gül

Başını çevirsene

Be adam diyor

Çevir de bak

Ağustos sıcakları

Bastırdı bastıracak

Bugün yarın

Arif Damar

SEYAHATTE NE OKUYALIM

DENİZ TÜRKALİ BU KİTABI ÖNERİYOR


Kadından Kentler

Murathan Mungan

Metis Yayınları


Oyuncu Deniz Türkali, fırsat buldukça seyahat etmeye çalışıyor. Bozcaada’nın denizinin serinliğini, temizliğini seviyor. Adada birçok anısı olduğunu söylüyor. Bebekliğinde tanıştığı Bodrum’un da hayatında özel bir yeri var. Gökova’da tekneyle mavi yolculuk yapmak hoşuna gidiyor. İlk fırsatta Van, Mardin, Kars’ı görmek istiyor. Yurtdışında tiyatro eğitimi gördüğü Londra’da kendini evinde gibi hissettiğini söylüyor. Uzun yıllar yaşadığı Roma’ya bayılıyor. Kenya, Güney Kutbu ve Latina Amerika’yı merak ediyor. Deniz Türkali, Avare okuyucularına Murathan Mungan’ın "Kadından Kentler" romanını öneriyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

YASEMİN YALÇIN BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Kıraç / Benim Yolum/ TMC

Oyuncu Yasemin Yalçın, mesleğinden dolayı pek çok yere seyahat etme fırsatı bulmuş. Karadeniz sahillerini yerli halkı ve balta girmemiş ormanları için beğeniyor. Yurtdışında kalabalık olmadığı için İsviçre’de huzur buluyor. Paris’de ressamların sokağına gitmeyi seviyor. Londra’yı Türkiye’ye benzetiyor. Afrika ve İspanya Adaları’na seyahat etmek istiyor. Yasemin Yalçın, Avare okuyucularına Kıraç’ın "Benim Yolum" albümünü öneriyor.

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Gezi TürkiyeTatil Rehberi

Ekin Grubu


Türkiye, turizm olanakları ve çeşitliliğiyle dünya ölçeğinde zengin bir ülke. Altın kumsallar ve turkuvaz koylar, ağustosta karlı dağlar, ibadethaneler. Tatil rehberi "Gezi", bütün bu güzellikleri yansıtan ve tatili zenginleştiren bir kaynak. Şimdi "Gezi", yenilenmiş baskısıyla raflardaki yerini aldı. 17. yılına giren ve toplam satış sayısı 200 bine doğru ilerleyen kitap, Ekin Grubu tarafından yayımlandı. Baştan sona gözden geçirilip güncellendi. Fotoğraflar yenilendi. Yeni yerler ve bilgiler eklendi. Gezi 2008, gidilecek yeri seçmede yardımcı olacak bilgilerden yolculuk ayrıntılarına, tatil yöresinde ve çevresinde görülecek güzelliklerden özel lezzetlere, tatile renk katacak diğer ayrıntılara kadar pek çok bilgi sunuyor.
False