GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Hem uzun hem kısa saplı kullanabilirsiniz

Valiz markası Samsonite yaza özel rengârenk bir çanta koleksiyonu hazırladı. Lacivert, kırmızı, beyaz gibi renk seçenekleri olan çantalarda gümüş fermuarlar kullanıldı. Parlak nikel malzeme ile hazırlanan bol cepli çantalar hem uzun hem kısa kullanıma uygun. Fiyatları 339 TL’den başlıyor. (shop.samsonite.com)

Ayağınızın şeklini alan ayakkabı

Intersport, ayakkabıda ‘kişiselleştirme’ özelliği kullanarak Reebok U-Form’u tasarladı. Ayakkabı saç kurutma makinesiyle ısıtıldığında siyahtan kırmızıya dönen bir logoya sahip. Renk kırmızıya döndüğünde, ayakkabı ayağınızın şeklini almaya hazır oluyor. Erkekler için turuncu-siyah ve mavi-beyaz renkleri, kadınlar için ise gri-pembe renkleri bulunan ayakkabıları bütün Intersport mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 229.99 TL

Doğayla uyumlu yoga ve pilates ürünleri

Spor aletleri markası Voit, doğaya zarar vermeyen çevre dostu yoga ve pilates ürünleri tasarladı. Rengârenk seçenekleri bulunuyor. (www.voit.com.tr)

Saçlarınızı koruyun

Kérastase Soleil’in yeni serisinde saçı koruyan, onaran ve parlaklık kazandıran ürünler bulunuyor. Huile Lactée, elektriklenen saçları kontrol altına alıyor, Huile Généreuse ise ışıltı kazandırıyor. Saçları güneş ışınlarından, havuz ve deniz suyundan koruyan bakım ürünlerinin fiyatı 59–99 TL arasında değişiyor (www.kerastase.com)

Geç buruşan ekoseli gömlekler

Pierre Cardin, erkekler için günlük kullanıma uygun şık ve rahat gömlekler tasarladı. Gömleklerde ekose ve çizgi desenlerle kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi renkler ön planda. Geç buruşma özelliğine sahip gömleklerin fiyatı 129.90 TL’den başlıyor. (www.pierrecardin.com.tr)

Bisiklet kullanırken rahat edin

Levis’ modern bisiklet sürücülerinden ilham alarak Commuter koleksiyonunu tasarladı. Koleksiyondaki ürünler su geçirmiyor, kir tutmuyor. Kargo pantolonlar ve dar kesimli şortlar bisiklet sürerken belin açılmasını engelliyor. Tişört ve ceketlerde ise ekstra cepler, havalandırma boşlukları yer alıyor. Koleksiyonu bütün Levi’s mağazalarında bulabilirsiniz.

Çektiğiniz fotoğrafı anında basıyor

Fujifilm Instax Mini 7S fotoğraf makinesi, çektiğiniz fotoğrafları karta basılı halde saniyeler içinde çıkarıyor. Duygularınızı yazıya dökmenize de imkân sağlıyor. Fotoğrafların altında bırakılan özel boşluklara “instax marker” ile yazı yazabiliyorsunuz. Sadece 320 gram olan makinenin farklı renk seçenekleri bulunuyor. (www.fujifilm.com)

Rengârenk plaj koleksiyonu

Adidas, Swim&Beach Koleksiyonu maviden yeşile, kırmızıdan pembeye çok çeşitli renklerden oluşuyor. Hızlı kuruyan kumaş teknolojisi sayesinde plaj giysilerinde rahatlık sağlıyor. Bütün Adidas mağazalarında bulabilirsiniz. (www.adidas.com.tr)

False