Otel yerine özel parti

Güncelleme Tarihi:

Otel yerine özel parti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2016 13:15

Ankara cemiyetinin önde gelen bazı isimleri, 2016’yı Ankara’da karşıladı. Cemiyetin tercihi otel organizasyonları yerine özel partiler oldu.

Haberin Devamı

Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimleri, otellerde düzenlenen ve ünlü isimlerin sahne aldığı organizasyonların yerine, özel partilerle 2016’yı karşıladı. Ankaralılar, yeni yılın tüm Türkiye ve dünya için barış ve mutluluk getirmesini diledi. Gecenin en renkli partilerinden biri, Filistin Caddesi’nde kısa süre önce hizmete giren Cadaro’da gerçekleşti. Cadaro’nun sahibi Yusuf Yıldız ve eşi Ayşe Yıldız’ın Londra’da okuyan oğulları Oğulcan Yıldız, yakın arkadaşları için bir parti verdi. Mekanın giriş katında bulunan Cadaro Brasserie’deki partide, İstanbul’dan gelen dans grubu performans sergiledi. Partiye Yusuf ve Ayşe Yıldız çifti de arkadaşlarıyla katıldı. Aysu Yavuz, Funda Bekişoğlu gibi isimlerin de yar aldığı gecede ayrıca Yusuf Yıldız, doğum gününü de kutladı.

Haberin Devamı

LATİN ORKESTRASI SAHNE ALDI

Kanada’nın Toronto kentindeki yatırımları nedeniyle Türkiye ve Kanada arasında mekik dokuyan Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, yeni yıla Ankara’da girdi. Eşi Saba Akman’la birlikte Samm’s Bistro’da yeni yılı karşılayan Akman çifti, Küba Latin Orkestrası’nın sahne aldığı geceyi, dostlarıyla birlikte geçirdi.

YAKIN ARKADAŞLARIYLA KUTLADI

Ankaralı genç iş adamı Berker Bülbüloğlu, yeni yılı sahibi olduğu Tunus Caddesi’ndeki Holiday Inn Otel’de karşıladı. Bülbüloğlu, yakın arkadaşları Baran Yazıcı ve Cansın Eroğlu ile birlikte 2016’ya merhaba dedi. Levent Dörter’in sahne aldığı gecenin ev sahipliğini de yaşan Berker Bülbüloğlu, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

DJ ÇALDI KATILIMCILAR COŞTU

Düzenlediği partilerle Ankara sosyal hayatına yön veren No4 Restoran, yılbaşında yine renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. Lerzan Barutoğlu Mete-Ali Mete, Nursel-Gürkan Başeğmez, Esra Dora gibi isimler, yemeğin ardından partiye katıldı. DJ Emre Eser ve enstrümantalist Onur Nar, müzikleriyle coşku dolu bir yılbaşı yaşattı.

İYİ DİLEKLER VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Tunalı Hilmi Caddesi’nde hizmet veren Shea, Ankara cemiyet hayatını ağırlayan mekanlar arasındaydı. Mekanın kurucularından Kamil Uzel’in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Ebru-Deniz Demiryürek, Aylin-Sait Ürünlü, Eda-Suat Durkan gibi isimler katıldı. Yeni yıl için dileklerde bulunan katılımcılar, mekan tarafından dağıtılan çeşitli yılbaşı süsleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!