GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

İstanbul’da keyif tatili

Ceylan InterContinental İstanbul, bayram tatilini İstanbul’da geçirmek isteyenlere 2 ve 3 kişilik deniz manzaralı odalarında 4 gece 5 günlük bir bayram paketi sunuyor. Açık büfe kahvaltı ve brunch’ın da dahil olduğu paketin fiyatı kişi başı 599 YTL. 0-15 yaş çocuklarınız Ceylan InterContinental’de misafir ediyor.

Bayrama özel paketler

Divan Otelleri, Şeker Bayramı’nı yarım pansiyon ve her şey dahil seçeneklerinden oluşan tatil paketleriyle karşılıyor. Yeşille maviyi buluşturan Divan Marmaris Mares’te, iki kişilik odada, yarım pansiyon kişi başı ücret 100 YTL, her şey dahil 150 YTL. Şehnaz Sam ve Orkestrası’nın sahne alacağı Bayram Balosu, fasıl geceleri, fitness center ve mini club Divan Marmaris Mares’in sunduğu diğer hizmetler. Divan Antalya Talya’da sonbaharda güneşin hálá ısıttığı Akdeniz sahillerinin tadını çıkarabilirsiniz. Divan Antalya Talya’nın Şeker Bayramı paketinde yarım pansiyon, tek kişilik odada 150 YTL, çift kişilik odada ise 100 YTL’den başlıyor.

Türkleri de ağırlamaya başladı

Dünyanın en lüks otel gemilerine sahip şirketlerinden biri olan İtalyan Silversea, Travel Concept aracılığıyla Türkleri de ağırlamaya başladı. Silversea ile bir haftalık turda ortalama iki farklı ülke görülebiliyor. Her şey dahil sisteminin sunulduğu bu gemilerde puro, lüks şaraplar, masaj ve kumarhane dışında hiçbir ihtiyaç için ek ücret ödemek gerekmiyor.

Sonbahar’da Bodrum

Bodrum’un el değmemiş koylarından Yalıçiftlik-Barbaros Koyu’ndaki Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, egzotik mimarisi ve bahçe düzeni, deniz manzaralı odalarıyla bayram tatilinde sizleri bekliyor. Tek başına, ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tatile çıkmak isteyenler için farklı oda alternatifleri var.

Doğayla baş başa

Marmaris’e 35 kilometre uzaklıktaki Gökova’da bulunan Golden Key Bördübet, bayramda köy yaşantısını merak edenlere doğayla baş başa bir tatil fırsatı sunuyor. Köy kahvaltısı ve organik ürünlerle hazırlanmış akşam yemekleriyle Bördübet, asırlık çam ağaçları, tavus kuşlarının dolaştığı bahçeleri ve sevimli nehriyle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için birebir.
False