Mobilyacıların fuar hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Mobilyacıların fuar hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:34

MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 12 No’lu Mobilya Halı Ev Eşyası Meslek Komitesi bu yıl 10’uncusu düzenlenecek CNR İMOB Mersin Fuarı’na hazırlanıyor.

Haberin Devamı

22 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar hazırlakları, MTSO’da düzenlenen toplantıda ele alındnı. Toplantıya İstanbul Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Tokatlı, CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı, İstanbul Fuarcılık Satış Müdürü Özlem Dirlik ve CNR Holding Mersin Bölge Müdürü Mustafa Başar katıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren 12 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Tahir Bediroğlu, mobilya sektöründe Mersin’in Türkiye’nin önde gelen pazarları arasında yer aldığını, komite olarak öncelikli hedeflerinin bu gücü daha da artırmak olduğunu dile getirdi. Mersin’in iklimi gereği inşaatların 12 ay kesintisiz devam edebildiğini ifade eden Bediroğlu, "Bu durum mobilya sektörünü hareketlendiriyor. Ayrıca limanımızın olması, geniş hinterlandımız, yurtiçi ve dışı satışlarımızın artmasını sağlıyor. Bu nedenle yurt genelinde Mersin’in iyi bir pazar olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Bu güçlerini düzenlenen fuarlara verdikleri desteklerle artırmak istediklerini vurgulayan Bediroğlu, "Fuarlar olmadan hiçbir sektörün gelişimi düşünülemez. Fuarlar sanayinin vitrinidir. Biz de üyelerimizin işlerini geliştirmek, istihdama katkılarını artırmak adına kentimizdeki Mobilya Fuarı ile yakından ilgileniyoruz. Bu bağlamda, 22 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi’nde 10’ncü CNR İMOB Mersin Fuarı’nı düzenliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!