Radarıma Takılan Yeni Şarkılar

Yeni şarkılar müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta da yine çok seveceğiniz çalışmalardan bahsettiğim bir yazı ile karşınızdayım. İşte o şarkılar...

Haberin Devamı

Erkin Arslan’dan ‘Sessiz Sedasız’

Besteci ve söz yazarı Erkin Arslan, yeni şarkısı ‘Sessiz Sedasız’ı müzikseverlerle paylaştı. Sözü ve müziği Erkin Arslan’a ait olan şarkının düzenlemelerini Gürsel Çelik üstlenirken projenin mix ve mastering’i ise Özgur Yurtoğlu imzası taşıyor. Erkin Arslan, şarkılarında aşkı anlatmaya devam ediyor. Sanatçı, ‘Sessiz Sedasız’ ile her şeye rağmen aşık olabilmenin gücünü dinleyicisiyle paylaşıyor. Olgu Baran yönetmenliğinde kameralar karşısına geçen Erkin Arslan’a klibi boyunca birbirine aşık bir çift eşlik ediyor.

Radarıma Takılan Yeni Şarkılar

Işıl Ayman’dan ‘Sensizliğin En Dibi’

Işıl Ayman, yakın zamanda yayınlanacak ve dört yeni şarkıdan oluşan ‘GECE’ EP’sinden ilk şarkısı ‘Sensizliğin En Dibi’ni dinleyiciyle paylaştı. Şarkının sözü ve bestesi Işıl Ayman, düzenlemesi Oya Erkaya imzası taşıyor. Müzisyen bir ailede büyüyen Işıl Ayman “Müzik benim için hayatla başa çıkma yöntemi. Duygularımı yazarak şarkılara dönüştürdüğümde her şey çok daha anlaşılır ve katlanılır oluyor. İnandığım yolda yürüyüp hikayelerimi anlatmaya devam ederken, yaşıtlarıma da sevdiğimiz şeyleri özgürce yapabilme konusunda güç verebilmek istiyorum” diyor.

Haberin Devamı

Radarıma Takılan Yeni Şarkılar

‘Serçe ve Aşk’ Dinleyiciyle Buluştu

Müzik, sinema, resim ve edebiyatın duayen ismi Mehmet Güreli ile Sony Music Türkiye - Elma Yapım iş birliğiyle gerçekleşen, toplam on iki parçadan oluşacak olan ve Cem Adrian’la başlayıp Pamela, Doğan Duru, Eda Baba, İklim Tamkan & Senem Demircioğlu, Hande Mehan ile devam eden ‘Mehmet Güreli ile Buluşmalar’ın altıncısı genç jenerasyonun yetenekli isimlerinden Ayça Özefe ve düet şarkı ‘Serçe ve Aşk’ müzikseverlerle buluştu. Bestesi Mehmet Güreli, sözleri Görkem Yeltan’a ve aranjesi Erkan Tatoğlu’na ait olan şarkıyı tüm dijital müzik platformlarında dinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Doğan Duru'dan ‘Mecburmuşum Gibi Sevmeye’

Doğan Duru, ilk solo projesinin devamı niteliğindeki yeni albüm şarkılarını yayınlamaya devam ediyor. ‘T’araf’, ‘Diken’, ‘Off’ ‘Akvaryuma Yüzen Balık’, ‘Öyleyse Ölürüm’, ‘Polisi Aramayın’, ‘Ucubelerin Çağı’, ‘Mühürlendim’, ‘Başka Gezegen’ sonrası albümden 10. tekli 22 Nisan Cuma günü, tüm dijital platformlarda yerini aldı. 6 Mayıs’ta albümünü yayınlamaya hazırlanan Doğan Duru, bir yandan da Redd’in yeni albüm kayıtları için stüdyoda grubuyla birlikte çalışıyor. Doğan Duru ‘Mecburmuşum Gibi Sevmeye’ sözünü, müziğini, düzenlemesini, mix’ini yapıp, bütün enstürmanlarını kendi çaldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları