HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

HAUSER, 18 Kasım 2023 akşamı Ülker Arena'da hayranlarıyla buluşacak. Usta virtüöz, çellosunun ve müzik yapımının sınırlarını her daim zorluyor. Kendisini gördüğüm ilk yerde ona diyeceğim ki :“Yakışıklı olduğunuz kadar çok yeteneklisiniz de bayım.”

Haberin Devamı

HAUSER Solo Turu ‘Rebel Wıth A Cello’ Kapsamında İstanbul'da

HAUSER olarak bilinen 2Cellos'un kurucu üyesi, dünya çapındaki ilk solo turnesi ‘Rebel with a Cello’ kapsamında İstanbul'da sahne alacak.

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Klasik müzik tutkusunu dinamizmi ile şekillendiren, sosyal medya platformlarında milyarlarca dinlenme ve video görüntülemesi olan Hırvat çellist, 18 Kasım 2023 akşamı Ülker Arena'da hayranlarıyla buluşacak.

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Çaykovski'den Lady Gaga veya Shostakovich'ten Shakira’ya kadar geniş bir repertuarla beslenen HAUSER, tüm bunları icra eden ve dünyayı kasıp kavuran dinamik bir çellist.

Haberin Devamı

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Onu Andrea Bocelli veya Red Hot Chili Peppers gibi diğer sanatsal efsanelerle işbirliği yaparken veya Billboard listelerinde zirveye oturan albümü CLASSIC’ten performansların yer aldığı kendi çarpıcı müzik video serisi Alone Together'da yer alırken bulabilirsiniz.

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Can Koç ‘Anlatma Artık’

Can Koç, Anlatma Artık adlı yeni teklisiyle sevenleriyle tekrar buluşuyor. Hala Gökyüzünü Tutamam’ı da keyifle dinlediğimiz sanatçı yeni teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Can Koç’un dinleyicileri bu şarkıya da keyifle eşlik edecekler. Fono Müzik etiketiyle yayınlanan, söz ve müziği Can Koç’a ait ‘Anlatma Artık’ teklisini lirik video klibiyle de izleyebilirsiniz. Stüdyo Pür’de kaydedilen yeni teklide akustik gitarda Can Koç, bas gitarda Berkay Aygör, elektro gitarda Giray Şipit, davulda Bedrettin Göçmen’i dinliyoruz. Teklinin kaydı Arın Baykurt, Mix Master’ı ise Umut Tosun’a ait.

Haberin Devamı

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Isle Of Escape Festival Bodrum'da

Isle of Escape, üçüncü yılını 19-21 Mayıs tarihleri arasında Bodrum'da kutluyor.
20'nin üzerinde küresel ve yerel sanatçı performansları, sanat sergileri, atölyeleriyle 3 gün boyunca devam edecek olan aktiviteler katılımcılarını bekliyor. Isle of Escape'te elektronik müziğin seçkin isimleri; yanına sanat, gastronomi, moda ve kusursuz doğayı da alarak, katılımcılara unutulmayacak bir festival deneyimi sunacak. Ege mutfağından seçkiler, sokak lezzetleri, vegan seçenekler ile donatılmış geniş bir festival menüsünün yanı sıra yoga, miksoloji ve kokteyl workshopları, Sedef Gali ArtHouse pop-up workshopları, Milagron pop-up mağazası, makyaj stüdyosu da festivalde yer alacak.

Haberin Devamı

HAUSER İstanbul’da Bizim İçin Çalacak

Festival sahnesinde yer alacak sanatçılar; Ameme, Avangart Tabldot, Awen (Live/Dj), Birds of Mind, Eclair Fifi, Lea Kdoch, Life on Planets, Moojo, Seth Troxler, Can Molti, Cuneyt Ozturk, Diana Swan, Dj Bey, Ezgi, Kantel, Memo Garan, Mertkan Akd, Murat Tokuz, Orkun Bozdemir, Pekiner, Saruu, Tan Guner, Umutcan Genç ve Vasil Vingas.

Yazarın Tüm Yazıları