Yaşamak

Sevgi ruhumuzun besin kaynağı, yaşam gücümüzdür. Uzun zaman önce anlatılmış hikayelerle dinlediğimiz, fakat hayatımızda bir türlü yaşayamadığımız, beklenen ve gelmeyen duygumuzdur. Bir de sadece karşı cinse duyulduğunu zannettiğimiz, aslında arkadaşa, çocuğa, işe, kuşa, köpeğe hissedebileceğimiz bir duygudur, yani sevgi duygunu evrendeki her güzellikle yaşamaktır.

Haberin Devamı

Bu seninle alakalıdır. Başkası bunu sana veremez. Öncelikle sen tercih etmelisin, içinde var olan bu duyguyu hissetmeli ve tüm bedenine, ruhuna yayılmasını tercih etmelisin.

Yaşamak istediğin her ne var ise sadece tercih etmen yeterlidir. Anında her şey buna göre oluşmaya başlar.

Evren, yaratıcı bizi çok özel yaratmış ve bütün sorumluluğu bize vermiş. Bizler nasıl yaşamak istiyorsak hayatlarımız da öyle oluşuyor. Bunu fark edip, güzelliği, bereketi ve sevgiyi tercih edelim ve izleyelim. Anında tercih ettiğimiz güzellikler oluşmaya başlıyor.

Hepimizin sevgiye ihtiyacı vardır. Bu duyguyu güzel yaşayamazsak, yaşamımızı hiç bir şey anlamadan sonlandırmış oluruz. Boşa giden zaman...

Sevgiyi hissetmeden geçen günler çok zordur. Sevgiyi hissetmediğimiz zamanlar kalbimizde öfke, korku, endişe ve huzursuzluk yer alır. Hiçbir şeyden keyif alamayız. Şu anda keyifsiz ve mutsuz isen sebebi budur. Hayatın güzelliğini yaşamamak aptallıktır.

Haberin Devamı

Sadece yapman gereken sevgiyi tercih etmen, tercih ettikten kısa bir zaman sonra ruhunda ve yaşamındaki değişimleri gözleme…

Sizi seviyorum.
Sevgiler

Yazarın Tüm Yazıları