Lider şampiyonluğa koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Lider şampiyonluğa koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 14:57

Yeniden Basketbol Süper Ligine dönme hedefiyle yola çıkan mavi-beyazlılar, engelleri birer birer aşıyor. Tecrübeli isimler; Ender, Kaya ve Serhat, ürettikleri toplam 62 sayı ile galibiyetin mimarı oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Erkekler Basketbol Birinci Liginin lideri Türk Telekom, 21. hafta maçında ağırladığı Düzce Belediyespor’u 42 sayı fark ile 114-72 yenip, şampiyonluk yarışında bir engeli daha aştı.
Mavi Kaplanlar, ligin 12 ve 13. haftasında elde ettiği 3 haneli galibiyetin ardından, 21. hafta da bu başarıya ulaştı.
Türk Telekom oyuncuları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesine yapılan harekata katılan askerlerimize destek amaçlı olarak formalarında “zeytin dalı” ile sahaya çıktı.
Maçın başında farkı açtı
Maça hızlı başlayan Türk Telekom, ilk 5 dakika geçilirken, 9 sayılık farkı yakaladı. Serhat, Kaya Peker ve Monroe ile etkili olan mavi-beyazlılar, ilk periyodu 43-17 tamamladı.
İkinci periyota toparlanan konuk ekip hem daha iyi savuma hem da agresif savunma yapıp, farkı eritti. Devre 57-43 Türk Telekom lehine sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı giren Başkent ekibi, Ender Aslan, Serhat Çetin ve Kaya Peker’in etkili oyunu ile farkı 35 sayıya kadar çıkardı ve periyodu 89-55 üstün geçti.
Karşılaşmanın son çeyreğinde farkın açılmasıyla temposunu düşüren Mavi Kaplanlar, dış atışlar ile skor üretirken konuk ekip oyundan iyice koptu ve müsabaka, 114-72 sonuçlandı.
Mehmetçiğe büyük destek
Türk Telekom taraftarlarının bir bölümü, maç sırasında asker giysili olarak Türk Bayrağı ile birlikte “Vatan Sana Canım Feda” yazılı pankart açtı. Salonda bulunan diğer taraftarlar bunu ayakta alkışladı.
Türk Telekom’un üç tecrübeli ismi, Ender Aslan 23, Kaya Peker 21 ve Serhat Çetin 18 sayı üretip, galibiyette öne çıktı.

Haberin Devamı

TED EVİNDE KAYBETTİ

Basketbol Erkekler Liginde mücadele eden Başkent ekiplerinden, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, kendi evinde oynadığı maçta Samsun BŞB Anakent’e 87-68 yenildi. Ankara DSİ ise deplasmanda Bahçeşehir Koleji’ne 81-74 mağlup oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!