Konyaaltı’nda Pazar Yerlerinde Hassas

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı’nda Pazar Yerlerinde Hassas
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 10:40

KONYAALTI BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN ALDIKLARI ÜRÜNLERİN GRAMAJINDAN ŞÜPHE DUYMAMALARI VE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLMELERİ AMACIYLA YENİ BİR UYGULAMA BAŞLATTI.VATANDAŞLARIN HAKLARININ KORUNMASI AMACIYLA İLÇEDE TÜM KAPALI PAZARLARA HASSAS ÖLÇÜM YAPABİLEN TERAZİLER KONULDU.

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların aldıkları ürünlerin gramajından şüphe duymamaları ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri amacıyla yeni bir uygulama başlattı.Vatandaşların haklarının korunması amacıyla ilçede tüm kapalı pazarlara hassas ölçüm yapabilen teraziler konuldu.
Başlatılan hassas terazi uygulaması kapsamında vatandaşların satın aldıkları ürünleri, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde tartarak gramaj konusunda emin olabilecekleri ve böylece vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapmalarının sağlanacağı belirtildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazar alanlarının düzenli ve temiz tutulması konusunda gösterdikleri hassasiyeti, pazar yerlerinden
alışveriş yapan vatandaşların haklarının korunmasına yönelikte gösterdiklerini bildirdi. Bu anlamda tüm kapalı pazar yerlerinin giriş bölümlerine hassas terazi koyduklarını dile getiren Başkan Böcek, hassas ölçüm yapan bu teraziler sayesinde alışveriş yapan vatandaşların gramaj
konusundaki endişelerini de giderdiklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!