Daha çok kitap okunsun diye, ‘Benden Sana’ kitap hediye

Güncelleme Tarihi:

Daha çok kitap okunsun diye, ‘Benden Sana’ kitap hediye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 13:38

Türkiye’de kitap okumayı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve daha fazla insanı kitapla buluşturmak amacıyla, “Okuyan Türkiye İçin, Herkese Her Yerde Kitap” sloganıyla gönüllü çalışmalar yürüten Herkese Kitap Vakfı, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Türkiye’nin ilk Kitap Hediye Günü organizasyonunu başlattı.

Haberin Devamı

Her yıl Nisan ayının üçüncü Pazar günü olarak ilan edilen Kitap Hediye Günü’nde, insanların birbirlerine kitap hediye etmesini sağlamak, hediye vermenin ve almanın mutluluğunu insanlara yaşatmak için ülke genelinde organizasyon kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bu yıl 9 nisan, pazar gününe denk gelen Kitap Hediye Günü’nün açılışı Sütlüce'deki Miniatürk’te özel bir törenle yapılacak. kitap ağacı dikilecek, çocuklar kitap ağacından meyve yerine ağaçta asılı olan kitapları toplayacak. Trump Tower’da kitap şenliği ve kitap ayracı tasarım atölyesi düzenlenecek. Üç büyük futbol takımımızın futbolcuları “#BendenSana Kitap En Güzel Hediye” yazılı pankart ile sahaya çıkacaklar. Yayınevleri hafta boyunca mağazalarında özel indirimler ve aktiviteler düzenleyecek. Toplumda tanınan ve sevilen, çeşitli mesleklerden insanlar #bendensana ve #aklimasengeldin etiketleriyle sosyal medyalarında kitap hediye etmeyi özendiren videolar paylaşacaklar.

Haberin Devamı

Daha çok kitap okunsun diye, ‘Benden Sana’ kitap hediye

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!