Kırık camla tehlikeli sefer

Güncelleme Tarihi:

Kırık camla tehlikeli sefer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2015 01:22

511 numaralı hatta, Sincan ile Bakanlık hattında sefer yapan 06 BR 8183 plakalı Büyükşehir Belediyesi Özel Toplu Taşıma Aracı (ÖTA), Eskişehir Yolu’nda arka camı kırık olduğu halde yolcu taşırken görüntülendi.

Haberin Devamı

Kırık arka camı ile Eskişehir Yolu’ndan Ümitköy istikametine seyrederken Ankara Hürriyet’in objektifine takılan 06 BR 8183 ÖTA, ODTÜ Kavşağı’ndaki duraktan yolcu aldı. Hem müşterilerinin hem de trafikteki vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren sürücü, güzergah boyunca diğer duraklara da uğrayarak yoluna devam etti. Arka camı kırık olduğu halde yolcu taşıyan ÖTA, trafikteki Ankaralıların da tepkisine neden oldu. Bazı sürücüler arabalarının kornasına basıp, uyarıda bulunmaya çalışsa da ÖTA şoförü yoluna devam etti.

‘YOLCU ALMIŞ OLAMAZ’

Konuyla ilgili Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği, Ankara Hürriyet’in sorularını yanıtsız bırakırken otobüsün sahibi Kasım Bozkurt, şunları söyledi: “Kumrular Sokak’ta, şoför geri geri gitmek isterken arkadaki ağacı fark etmediği için otobüsün arka camını kırmış. Hemen beni aradı. Ben de ‘Seferi bırak, sanayiye gidip yeni cam taktır’ dedim. Arabayı takip edebildiğim sisteme göre şoför direk Şaşmaz’a gidiyor. Sefer güzergahı üzerinden yolcu almış olamaz, belki bir tanıdığıdır. İçindeki yolcular, çarpma sırasında otobüsün içinde olanlardır. Gidecekleri yer sanayi güzergahındaysa belki oraya bırakmıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!