Kulüpler Festivali eğlenceyi kampüse getirdi

Güncelleme Tarihi:

Kulüpler Festivali eğlenceyi kampüse getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 12:32

İTÜ’lülerin akademik yıla eğlenceli bir şekilde başlamasını sağlayan ve her yıl düzenlenen İTÜ Kültür ve Sanat Birliği Kulüpler Festivali sona erdi. Festival, konserler, dans gösterileri, öğrenci kulüplerinin tanıtımı ve DJ performansları ile üç gün boyunca her bölümden İTÜ’lüyü Ayazağa Yerleşkemizde buluşturdu.

Haberin Devamı

İTÜ Kültür ve Sanat Birliği’ne (KSB) bağlı 150’den fazla kulübün yeni katılan öğrencilerle tanıştığı etkinlikte, öğrenciler ilgi alanlarına uyan birçok kulübü yakından tanıma şansı elde etti. Spordan sanata, akademik topluluklardan yeni kurulan öğrenci kulüplerine kadar birçok öğrenci topluluğu kendini gösterdi. İTÜ’lüleri dans etmeye çağıran şarkılar sahneden yükselirken, festivalin ana teması olan 70’lerden 2000’lerin başına uzanan nostalji rüzgârı Ayazağa Yerleşkesi‘nin dört bir yanına yayıldı.

Kulüpler Festivali eğlenceyi kampüse getirdi

Geçmiş dönemlerde büyük ses getiren ve özellikle de gençlerin büyük ilgisini çeken sayısız müzik grubunun şarkıları ile festivale ısınan öğrenciler, festival günleri boyunca 22:00’ye kadar süren programlarda gönüllerince eğlendi. Festival müzik geçmişinde bir dönemi başlatmış Mavi Sakal grubunun solisti Tibet Ağırtan ile daha da renklendi. Üç gün boyunca Özge Tığlı ve İTÜ öğrencisi Şiyba Bilgier, setin başına geçtiği saatlerde ise DJ performanslarıyla festival ruhunu yakalayan İTÜ’lüler, dans ve ritim topluluklarının gösterileri ile Batı Müziği Kulübünün akustik-klasik müzik performanslarıyla keyifli zaman geçirdiler. Öğrencilerden Gizem Fidan’ın sunuculuğunda devam eden festivalde Rock Kulübü müzikleriyle, Müzikal Topluluğu ise gösterileriyle festivalde yer aldı.

Kulüpler Festivali eğlenceyi kampüse getirdi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!