İzmir'deki şüpheli ölüm

Güncelleme Tarihi:

İzmirdeki şüpheli ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 14:49

- Karabağlar ilçesindeki evinde ölü bulunan ve cesedi rottweiler cinsi köpek tarafından parçalandığı iddia edilen kişiye yapılan otopside net bir bulguya ulaşılamadı, detaylı inceleme için alınan parçalar İstanbul Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Karabağlar ilçesindeki evinde ölü bulunan ve cesedi rottweiler cinsi köpek tarafından parçalandığı iddia edilen kişiye yapılan otopside net bir bulguya ulaşılamadı, detaylı inceleme için alınan parçalar İstanbul Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Doğanay Mahallesi 9104 sokaktaki evinden çevreye yayılan koku üzerine, ekipler tarafından ölmüş halde bulunan Soner Aşkın'ın (36) cesedine İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı.

Raporda ceset üzerinde darp, kurşun ve bıçak yarasına rastlanmadığı ve cinayet şüphesinin ortadan kalktığı ve Aşkın'ın intihar etmiş olabileceği ihtimalinin güçlendiği bilgisinin yer aldığı öğrenildi.

Akşın'ın ölüm nedeninin belirlenmesi ve cesedin evde bulunan rottweiler cinsi köpek tarafından parçalandığı iddialarına ilişkin konuların cevaplanması için cesetten alınan parçaların ve elde edilen bulguların İstanbul Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Soner Aşkın'ın cenazesinin, defin işlemlerine hazır hale getirilmesinden sonra ailesine teslim edileceği bildirildi.

- Olay

Karabağlar Doğanay Mahallesi 9104 sokakta köpeğiyle yaşayan Soner Aşkın'dan 10 gündür haber alamayan komşuları, evden yayılan kokular üzerine durumu polise bildirmiş, eve giren polis Aşkın'ın cesedini çürümüş ve başı parçalanmış halde bulmuştu.

Cesedin evde aç kalan rottweiler cinsi köpek tarafından parçalandığı iddia edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!