İşte kariyer falınız 2016

Güncelleme Tarihi:

İşte kariyer falınız 2016
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 11:46

İK Danışmanı ve İş Astroloğu Binnur Zaimler'in kaleminden

Haberin Devamı

İşte kariyer falınız 2016
KOÇ
Mart, nisan, ağustos ve eylül aylarında kendinizi geliştirme fırsatlarını kullanın. Yurtdışı, medya, akademik ortam kapınızı çalacak. 9 Eylül, güçlü bir yabancının desteğini getiriyor. Görev değişiklikleri ve yeni projeler 27 Eylül–7 Aralık arası sizi bekliyor.

BOĞA
Yaptıklarınızın daha görünür halde olması, başkaları tarafından eleştirilmesi ve takdir edilmesini beraberinde getirecek. İşyerindeki ısrarlı kişilerle bu sene başa çıkmayı öğrenmelisiniz. 24 Nisan- 21 Mayıs arası kafanız karışırsa imzalarınızı erteleyin.

İKİZLER
Mart, nisan, mayıs, ağustos, eylül aylarında büyük bir proje sizi alıp götürecek. 24 Mayıs- 17 Haziran arası Venüs, iletişim yeteneğinizi kuvvetlendiriyor. 18 Ekim-12 Kasım yabancılardan gelen destek işleri düzeltiyor. 9 Eylül sonrası şans sizden yana.

YENGEÇ
23 Mart tutulması ev ve iş arasındaki dengeyi gözden geçirmenizi istiyor. 9 Eylül sonrası bir yıl boyunca arada evden çalışın. 17 Haziran–12 Temmuz arası Venüs sizi iyi bir müzakereci yapacak.
27 Eylül-9 Kasım tarihlerinde sizi biraz yoracak iş arkadaşlarınıza kızmayın, niyetleri başarı kazanmak.

Haberin Devamı

ASLAN
Geçen yıl olmadıysa, bu yıl hobiniz işiniz olabilir. İlgi alanlarınızı ciddiye alın ve bundan büyük bir kazanç çıkarmaya çalışın. 12 Temmuz-5 Ağustos karizmanızı yükselten Venüs, popülerliğinizi artırmışken iş değişikliği fena olmaz.

BAŞAK
Bu yıl en şanslı burçsunuz. Büyük terfiler, iş değişiklikleri, itibarınızın artmasını deneyimleyeceksiniz. 9 Mart, 1 ve 16 Eylül tutulmaları bir anda rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebilir. 9 Eylül sonrası bir yıl boyunca maddi olarak güvencede olduğunuzu hissedeceksiniz.

TERAZİ
Başta para olmak üzere, birikimleriniz artıyor. 23 Mart tutulması uzun bir süredir sizi yoran işyeri ilişkilerinizi rayına sokmanıza yardımcı olacak. 9 Eylül sonrası başarılarınız katlanıyor. En son 2005 yılında Terazi burcuna uğrayan şans veren Jüpiter, bir yıl boyunca sizinle. Bu ödül ve terfiler demek.

AKREP
Heyecan fırtınası hareketli bir sene sizi bekliyor. Kararınız, enerjiniz hiç bu kadar yerinde olmamıştı. İşlerin mükemmel olması için revizyon şart görünüyor. 24 Nisan-21 Mayıs arası işyerindeki kişiler kafanızı karıştırabilir, bildikleri doğru çıkmayabilir.

YAY
Kendinizi eskisi gibi rahat hissetmiyor, işyerinde dizginliyorsunuz. Karamsarlığı bırakın, büyük düşünün. Mars özellikle mart, nisan, ağustos, eylül aylarında risk almanızı sağlayacak. Yeni görevler sizi uzun soluklu bir kariyere hazırlıyor. 18 Ekim-12 Kasım şanslı günleriniz.

OĞLAK
Büyük bir aşkla mesleki grupların içinde idealist çalışmalar içine girebilirsiniz. Çevrenizi genişletmeniz için ocak-şubat-haziran-temmuz aylarında fırsatlar var. Haziranda ekip içi sürtüşmeler olsa bile, herşey düzene girecek. 27 Eylül-9 Kasım arası iş başvurularında bulunun, teklifler verin.

KOVA
Ocak, şubat, haziran, temmuz ayları yeni görevlendirmeler, unvanınızda değişiklikler, bazı kararsızlıklar göze çarpıyor. Nereye doğru gitmek istediğinize karar vermelisiniz. Sosyal alanda fikirlerinizle yerinizi sağlamlaştıracaksınız. Davetleri hep kabul edin.

BALIK
Rutinde yaptıklarınızı değiştirmek, bir süredir size hiç keyif vermeyen ve yük olan işleri, görevleri bırakmak iyi bir fikir olabilir. 9 Mart, 1 Eylül ve 16 Eylül tutulmalarında bunu daha iyi anlayacaksınız. 28 Ağustos-21 Eylül arası karşınızdakilerin sözleri boş çıkabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!