Gençlere ve iş dünyasına ışık tutuyor

Güncelleme Tarihi:

Gençlere ve iş dünyasına ışık tutuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 10:16

Bahar Madazlı, ilk kitabı “Yoldan Çekilin Hedefteyim” ile 30 yıllık kariyerinde engelleri nasıl aştığını anlatıyor.

Haberin Devamı

Gençlere ve iş dünyasına ışık tutuyor
9 Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra bilişim sektöründe 'yazılımcı' ünvanı verilen kısa süreli bir eğitime katılan Bahar Madazlı, bu ünvanı ile başladığı 30 yıllık kariyer yolculuğunu 'Yazılımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı' ünvanı ile bitirdi.

İş hayatında öğrenirken de eğlenmenin ve hayatlarını kendi ışıklarını takip ederek yönetmenin mümkün olduğunu anlatan “Yoldan Çekilin Hedefteyim” kitabında, kurgusu çeşitli hikâyeler ve bilgilerle tasarlanmış.

Bahar Madazlı, “Kitabın duygularında yolculuk edebilmek için bir ışığa ihtiyacınız olacak. Kitabı okurken bu ışık sizin rehberiniz olabilir, ama onu nerede ve nasıl kullanacağınıza siz karar vermelisiniz. Çünkü yaşadığınız hayat sizin tercihinizdir. İsterseniz, ışığınızla beraber bütün olayların üstesinden gelebilir ve güce giden yola nasıl ulaşacağınızı öğrenebilirsiniz. Verdiğimiz büyük-küçük anlık kararlar geleceğimizi şekillendiren tohumlardır. Neyi yapabileceğinizi belirleyip bir karar verdiğinizde yaşamınız ve şansınız değişmeye başlar. Her şey tek bir anlık karar verip eyleme geçmekle başlar ve bu karar iş yaşamınızda hayallerinizin ötesinde bir gerçeklik elde etmenizi sağlayabilir ”diyor.

Madrazlı, yazdıklarıyla iş hayatına atılacak ya da yeni atılmış gençlerin ışıklarını takip ederek kendileri için en iyi yolu bulmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!