İtalya, sonsuz sanatlar ülkesi, Rönesans’ın eşiği, resim, müzik, heykel sanatlarının beşiği. Ve, İtalya’da sanata dönüşen bir başka keyif, İtalyan mutfağı.
M. Faruk Bayrak’ın hazırladığı ‘Soframda Anadolu’, önemli bir kaynak. Önce yaşadığınız bölgenin cildini gözden geçirin, belki yeni bilgilerle yaptığınız yemeklerin lezzetini artırırsınız. Daha sonra da başka bölgelerin lezzetlerini deneyin...
Çoğu kişiyi ikiye ayıran bir polemik var birkaç gündür Öykü Çelik sayesinde.O “Ünlü olup parasız kalmak daha zor” dedi.
Edirne Balık Pazarı balıkçılarından Feridun Bistren, "Hamsi borsa gibi. Fiyatı ne olursa olsun hamsi tutulan, sevilen ve aranan bir balık." dedi.
Hepinizin bir “dayısı” vardır. Ben Vecdi dayımı yazdım. Siz “kendi dayınız” olarak okuyun…
Yemek yazarı Sahrap Soysal, ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Kanal D ekranlarında olacak; “Lezzetli Mutfaklar” programıyla hayatınıza lezzet katacak.
Türkiye’nin ilk hazırgiyim mağazası Libas’ın sahiplerinden Ergun Albayrak, Sıradışı’na konuk oldu.