Kurban Bayramı'nın gelmesiyle et kavurma tarifi de araştırılıyor. Bayramın vazgeçilmez lezzeti et kavurma hazırlarken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Etin sert olmamasının yanı sıra esim, pişirme ve dinlendirme tekniklerinin doğru zamanda uygulanması da önemli. Peki, kurban etinden et kavurma nasıl yapılır? İşte kurban etiyle lokum gibi yumuşacık kavurma tarifi, malzemeleri ve yapımı
#Kavurma TarifiKaburga dolması, hem görününüyle hem de lezzetiyle öne çıkan bir tarif. Lokum gibi yumuşacık et ile baharatlı iç pilavı sofranızı şölene dönüştürecek. Yapımı biraz zahmetli olsa da tadı buna değiyor. Peki kaburga dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte kaburga dolması tarifi ve püf noktaları
#Kaburga Dolması TarifiTesti kebabı, mutfağımızın enfes kebaplarından biri. Et ve sebzeleri bir testiye yerleştirilip ağzının hamur ile kapatılmasıyla hazırlanan testi kebabı, Yozgat'ın tescilli bir lezzeti. Peki testi kebabı nasıl yapılır? Sizin için testi kebabının tarifini derledik. Şimdiden afiyet olsun...
#Testi Kebabı Nasıl YapılırCuma günleri hafta sonuna adım attığımız, önümüzdeki iki tatil gününün keyfini erkenden çıkarmaya başladığımız zamanlar. O nedenle cuma akşam yemekleri çok ama çok önemli. Özellikle çalışanların kolayca yapabilecekleri, cuma akşamına çok yakışacak yemek tariflerini sizin için derledik. İşte pratik ve nefis yemek tariflerimiz...
#Bugün Ne PişirsemIsparta denince akla ilk gelen meşhur lezzetlerden biri de kabune pilavı oluyor. Et, nohut ve pirinçten oluşan kabune pilavı başlı başına doyurucu bir lezzet. Peki, kabune pilavı nasıl yapılır? İşte, yöresel bir yemek olan Kabune pilavının tarifi...
#Kabune Nedir